Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP 500GB, SATA, 3G, NCQ, 7200 rpm 500GB SATA II interne harde schijf

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
500GB, SATA, 3G, NCQ, 7200 rpm
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PV943A
Categorie
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:\
- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.\
- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.\
- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 139976
Deze statistiek is gebaseerd op de 75034 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73322 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 nov 2017 01:22:50
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam HP 500GB, SATA, 3G, NCQ, 7200 rpm 500GB SATA II interne harde schijf :
De korte redactionele beschrijving van HP 500GB, SATA, 3G, NCQ, 7200 rpm 500GB SATA II interne harde schijf

HP 500 GB SATA 3.0Gb/s NCQ 7200 rpm Hard Drive
Meer>>>

HP 500GB, SATA, 3G, NCQ, 7200 rpm 500GB SATA II interne harde schijf:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 500GB, SATA, 3G, NCQ, 7200 rpm 500GB SATA II interne harde schijf.
Seriële ATA vaste schijven bieden technologie die voorziet in de groeiende opslagbehoeften en optimaliseren daarmee de prestaties van HP workstations. Deze 500-GB schijven leveren alle capaciteit, betrouwbaarheid en prestaties die u nodig hebt.

• Hogere overdrachtssnelheden, betere systeemventilatie, hogere bandbreedte en meer ruimte voor snelheidsverbetering in de toekomst


• Prestatieverhoging tot een externe (burst) gegevensoverdrachtssnelheid van maximaal 3 Gb/seconde


• Voorzien van SMART en Drive Self Test schijftechnologie
Korte samenvatting HP 500GB, SATA, 3G, NCQ, 7200 rpm 500GB SATA II interne harde schijf:
Deze korte samenvatting van de HP 500GB, SATA, 3G, NCQ, 7200 rpm 500GB SATA II interne harde schijf-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP 500GB, SATA, 3G, NCQ, 7200 rpm, 3.5", 500 GB, 7200 RPM, SATA II, 16 MB, HDD
Lange samenvatting HP 500GB, SATA, 3G, NCQ, 7200 rpm 500GB SATA II interne harde schijf :

HP 500GB, SATA, 3G, NCQ, 7200 rpm. Harde schijf, omvang: 3.5", Opslagcapaciteit harde schijf: 500 GB, Rotatiesnelheid harde schijf: 7200 RPM, Harde schijf-interface: SATA II, Soort apparaat: HDD, Drive, omvang buffer: 16 MB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 500GB, SATA, 3G, NCQ, 7200 rpm 500GB SATA II interne harde schijf, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf *
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
500 GB
Harde schijf-interface *
SATA II
Rotatiesnelheid harde schijf *
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
7200 RPM
Harde schijf, omvang *
3.5"
Harde schijf
Soort apparaat *
HDD
Drive, omvang buffer
16 MB
SMART technologie
Yes
Transfersnelheid interface harde schijf
3 Gbit/s
Overige specificaties
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
3 Gbit/s
Land Distributor
Deutschland 1 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
United Kingdom 2 distributor(s)
España 1 distributor(s)
X