Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Compaq dc5100 P4 520 HT 512M/40G DVD-ROM LAN WXP Pro SP2 Microtower PC

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Compaq dc5100 P4 520 HT 512M/40G DVD-ROM LAN WXP Pro SP2 Microtower PC
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PT010AW#ABH/KIT
Categorie
PC\'s ofwel Personal Computers zijn computers voor persoonlijk gebruik. Ze bestaan altijd uit de volgende onderdelen:\
- Een processor (CPU), dit onderdeel doet het rekenwerk en bepaalt voor een groot gedeelte de prestaties van uw computer.\
- Werkgeheugen (RAM), dit is zeer snel geheugen waarin tijdelijk gegevens worden opgeslagen die door de processor bewerkt worden.\
- Moederbord, dit verbindt alle onderdelen van uw computer met elkaar, vaak zijn hier ook nog een geluidkaart, die maakt dat uw computer geluid kan afspelen, een netwerkkaart, die het mogelijk maakt uw computer op een netwerk aan te sluiten en nog andere onderdelen in geïntegreerd.\
- Videokaart, dit onderdeel maakt het beeld van uw computer en is dan ook bepalend voor de grafische prestaties van uw computer. Op micro-atx moederborden is de videokaart vaak geïntegreerd. Geïntegreerde videokaarten zijn meestal niet erg geschikt om spellen mee te spelen, maar voor bijvoorbeeld het kijken van een film zijn ze prima geschikt.\
- Harde schijf,
PC's/werkstations show
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 10848
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:32:22
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Ondersteund door HP Services met een 3-3-3 standaardgarantie. Voorwaarden variëren per land. Bepaalde beperkingen en uitsluitingen zijn van toepassing
Lange productnaam HP Compaq dc5100 P4 520 HT 512M/40G DVD-ROM LAN WXP Pro SP2 Microtower PC :
De korte redactionele beschrijving van HP Compaq dc5100 P4 520 HT 512M/40G DVD-ROM LAN WXP Pro SP2 Microtower PC

Offering increased power and expandability in a Microtower configuration.
Meer>>>

HP Compaq dc5100 P4 520 HT 512M/40G DVD-ROM LAN WXP Pro SP2 Microtower PC:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Compaq dc5100 P4 520 HT 512M/40G DVD-ROM LAN WXP Pro SP2 Microtower PC.
Beproefde prestaties en betrouwbaarheid voor een optimale bescherming van de investering.

De perfecte combinatie van prestaties, betrouwbaarheid en investeringsbescherming voor elke IT-omgeving. Voor ondernemingen die superieure stabiliteit en beheereigenschappen zoeken met lage levenscycluskosten, of desktop pc's met bewezen technologie, superieure prijs-prestatieverhouding en een brede keuze aan functionaliteit en opties, of een voordelige instapmodel pc met alle essentiële computerfuncties – de HP Desktop familie biedt de oplossing.

Mainstream functionaliteit en geavanceerde beheermogelijkheden voor een breed scala aan zakelijke toepassingen

Uitgebreide beheeroplossingen, lange levenscycli en gemeenschappelijke software images om de supportkosten te verlagen en het pc-gebruik voor een breed scala aan zakelijke toepassingen te vergemakkelijken.

De HP Compaq dc5100 Business desktop pc biedt uitgebreide beheeroplossingen, lange levenscycli en een gemeenschappelijk software-image om de supportkosten te verlagen en het pc-gebruik voor uiteenlopende zakelijke toepassingen te vergemakkelijken. Dit flexibele desktopmodel is leverbaar in twee behuizingen, biedt mainstream functionaliteit en support en is gemakkelijk te implementeren in elke bestaande IT-infrastructuur.

Méér computerkracht en uitbreidingsmogelijkheden in een microtowerconfiguratie.
Korte samenvatting HP Compaq dc5100 P4 520 HT 512M/40G DVD-ROM LAN WXP Pro SP2 Microtower PC:
Deze korte samenvatting van de HP Compaq dc5100 P4 520 HT 512M/40G DVD-ROM LAN WXP Pro SP2 Microtower PC-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Compaq dc5100 P4 520 HT 512M/40G DVD-ROM LAN WXP Pro SP2 Microtower PC
Lange samenvatting HP Compaq dc5100 P4 520 HT 512M/40G DVD-ROM LAN WXP Pro SP2 Microtower PC :

HP Compaq dc5100 P4 520 HT 512M/40G DVD-ROM LAN WXP Pro SP2 Microtower PC

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Compaq dc5100 P4 520 HT 512M/40G DVD-ROM LAN WXP Pro SP2 Microtower PC, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X