Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Compaq dc5000 P4 3.0E GHz HT 256M/40G CD-ROM LAN WXP Pro PC

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Compaq dc5000 P4 3.0E GHz HT 256M/40G CD-ROM LAN WXP Pro
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PJ110UT
Categorie
PC\'s ofwel Personal Computers zijn computers voor persoonlijk gebruik. Ze bestaan altijd uit de volgende onderdelen:\
- Een processor (CPU), dit onderdeel doet het rekenwerk en bepaalt voor een groot gedeelte de prestaties van uw computer.\
- Werkgeheugen (RAM), dit is zeer snel geheugen waarin tijdelijk gegevens worden opgeslagen die door de processor bewerkt worden.\
- Moederbord, dit verbindt alle onderdelen van uw computer met elkaar, vaak zijn hier ook nog een geluidkaart, die maakt dat uw computer geluid kan afspelen, een netwerkkaart, die het mogelijk maakt uw computer op een netwerk aan te sluiten en nog andere onderdelen in geïntegreerd.\
- Videokaart, dit onderdeel maakt het beeld van uw computer en is dan ook bepalend voor de grafische prestaties van uw computer. Op micro-atx moederborden is de videokaart vaak geïntegreerd. Geïntegreerde videokaarten zijn meestal niet erg geschikt om spellen mee te spelen, maar voor bijvoorbeeld het kijken van een film zijn ze prima geschikt.\
- Harde schijf,
PC's/werkstations show
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 18330
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 17 nov 2017 09:45:31
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Ondersteund door HP Services met een 3-1-1 of 3-3-3 standaardgarantie. Voorwaarden variëren per land. Bepaalde beperkingen en uitsluitingen zijn van toepassing.
Lange productnaam HP Compaq dc5000 P4 3.0E GHz HT 256M/40G CD-ROM LAN WXP Pro PC :
De korte redactionele beschrijving van HP Compaq dc5000 P4 3.0E GHz HT 256M/40G CD-ROM LAN WXP Pro PC

HP Compaq dc5000 small form factor
Meer>>>

HP Compaq dc5000 P4 3.0E GHz HT 256M/40G CD-ROM LAN WXP Pro PC:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Compaq dc5000 P4 3.0E GHz HT 256M/40G CD-ROM LAN WXP Pro PC.
De HP Compaq dc5000 Business desktop biedt een combinatie van mainstream functies en flexibiliteit die de complexiteit en gebruikskosten verlaagt en de productiviteit in elke bedrijfsomgeving verhoogt. De dc5000 vergemakkelijkt het pc-gebruik door een gemeenschappelijk software-image, verbeterde beheeroplossingen, een overzichtelijk productaanbod en 3 jaar garantie. Door zijn kleine model houdt de dc5000 meer werkruimte vrij en is hij gemakkelijk te implementeren en te onderhouden in elke bestaande IT-infrastructuur.Veelzijdige, flexibele desktop pc met lage totale gebruikskosten gemakkelijk te implementeren en te onderhouden in elke bestaande IT-infrastructuur.Veelzijdige, flexibele desktop pc, die elke onderneming lage totale gebruikskosten biedtGemakkelijk te implementeren, te onderhouden en uit te breiden; ideaal voor omgevingen met beperkte ruimte.
Korte samenvatting HP Compaq dc5000 P4 3.0E GHz HT 256M/40G CD-ROM LAN WXP Pro PC:
Deze korte samenvatting van de HP Compaq dc5000 P4 3.0E GHz HT 256M/40G CD-ROM LAN WXP Pro PC-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Compaq dc5000 P4 3.0E GHz HT 256M/40G CD-ROM LAN WXP Pro, PC
Lange samenvatting HP Compaq dc5000 P4 3.0E GHz HT 256M/40G CD-ROM LAN WXP Pro PC :

HP Compaq dc5000 P4 3.0E GHz HT 256M/40G CD-ROM LAN WXP Pro. Producttype: PC

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Compaq dc5000 P4 3.0E GHz HT 256M/40G CD-ROM LAN WXP Pro PC, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Producttype *
De subcategorie van een product
PC
X