Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Compaq dc7100 Convertible Minitower P4 530 HT 2x256M/40G CD-ROM LAN WXP Pro SP1a 3GHz PC

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Compaq dc7100 Convertible Minitower P4 530 HT 2x256M/40G CD-ROM LAN WXP Pro SP1a
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PC927A#ABH
Categorie
PC\'s ofwel Personal Computers zijn computers voor persoonlijk gebruik. Ze bestaan altijd uit de volgende onderdelen:\
- Een processor (CPU), dit onderdeel doet het rekenwerk en bepaalt voor een groot gedeelte de prestaties van uw computer.\
- Werkgeheugen (RAM), dit is zeer snel geheugen waarin tijdelijk gegevens worden opgeslagen die door de processor bewerkt worden.\
- Moederbord, dit verbindt alle onderdelen van uw computer met elkaar, vaak zijn hier ook nog een geluidkaart, die maakt dat uw computer geluid kan afspelen, een netwerkkaart, die het mogelijk maakt uw computer op een netwerk aan te sluiten en nog andere onderdelen in geïntegreerd.\
- Videokaart, dit onderdeel maakt het beeld van uw computer en is dan ook bepalend voor de grafische prestaties van uw computer. Op micro-atx moederborden is de videokaart vaak geïntegreerd. Geïntegreerde videokaarten zijn meestal niet erg geschikt om spellen mee te spelen, maar voor bijvoorbeeld het kijken van een film zijn ze prima geschikt.\
- Harde schijf,
PC's/werkstations show
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 15716
Deze statistiek is gebaseerd op de 74944 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73237 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 17 nov 2017 09:45:16
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Ondersteund door HP Services met een 3-3-3 standaardgarantie. Voorwaarden variëren per land. Bepaalde beperkingen en uitsluitingen zijn van toepassing.
Lange productnaam HP Compaq dc7100 Convertible Minitower P4 530 HT 2x256M/40G CD-ROM LAN WXP Pro SP1a 3GHz PC :
De korte redactionele beschrijving van HP Compaq dc7100 Convertible Minitower P4 530 HT 2x256M/40G CD-ROM LAN WXP Pro SP1a 3GHz PC

HP Compaq dc7100 convertible mini-tower
Meer>>>

HP Compaq dc7100 Convertible Minitower P4 530 HT 2x256M/40G CD-ROM LAN WXP Pro SP1a 3GHz PC:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Compaq dc7100 Convertible Minitower P4 530 HT 2x256M/40G CD-ROM LAN WXP Pro SP1a 3GHz PC.
Superieure prestaties en uitbreidingsmogelijkheden in een convertible minitowerconfiguratie de enige tower in de industrie die is om te bouwen tot desktopmodel.Stabiele, beheerbare en veilige desktopoplossingen met lage totale gebruikskosten.De HP Compaq Business desktop dc7100 biedt uitzonderlijke stabiliteit en beheermogelijkheden om de gebruikskosten te verlagen, de productiviteit te verhogen en te voorzien in de behoeften van zakelijke gebruikers. De dc7100 heeft een gemeenschappelijk software-image, verbeterde beheermogelijkheden en een overzichtelijk modellenaanbod; dat maakt hem geschikt voor elke bedrijfsomgeving. De dc7100 is beschikbaar als ultra-slim desktop, small form factor en convertible minitower model; hij biedt de ideale combinatie van functies, flexibiliteit en servicemogelijkheden waardoor hij gemakkelijk te implementeren en te onderhouden is in elke bestaande IT-infrastructuur. Wereldwijde leverbaarheid en HP Global Services helpen de kosten laag houden en zorgen voor consistentie tussen verschillende regio's en technologieën. Meer informatie over HP Global Services is beschikbaar op: www.hp.com/services.De stabiliteit en beheermogelijkheden die klanten nodig hebben om de gebruikskosten te verlagen, de productiviteit te verhogen en de complexiteit van pc-bezit te verminderen.
Korte samenvatting HP Compaq dc7100 Convertible Minitower P4 530 HT 2x256M/40G CD-ROM LAN WXP Pro SP1a 3GHz PC:
Deze korte samenvatting van de HP Compaq dc7100 Convertible Minitower P4 530 HT 2x256M/40G CD-ROM LAN WXP Pro SP1a 3GHz PC-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Compaq dc7100 Convertible Minitower P4 530 HT 2x256M/40G CD-ROM LAN WXP Pro SP1a, 3 GHz, 0,5 GB
Lange samenvatting HP Compaq dc7100 Convertible Minitower P4 530 HT 2x256M/40G CD-ROM LAN WXP Pro SP1a 3GHz PC :

HP Compaq dc7100 Convertible Minitower P4 530 HT 2x256M/40G CD-ROM LAN WXP Pro SP1a. Frequentie van processor: 3 GHz. Intern geheugen: 0,5 GB. Producttype: PC

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Compaq dc7100 Convertible Minitower P4 530 HT 2x256M/40G CD-ROM LAN WXP Pro SP1a 3GHz PC, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Processor
Frequentie van processor *
3 GHz
Geheugen
Intern geheugen *
0,5 GB
Maximum intern geheugen *
4 GB
Opslagmedia
Rotatiesnelheid harde schijf
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
7200 RPM
Grafisch
Maximaal geheugen grafische adapter
0,064 GB
Prestatie
Producttype *
De subcategorie van een product
PC
X