This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP vectra xe310 c/1.2 GHz 128M/20g microtower LAN WXP Pro

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
vectra xe310 c/1.2 GHz 128M/20g microtower LAN WXP Pro
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
P7619A
Categorie
PC's ofwel Personal Computers zijn computers voor persoonlijk gebruik. Ze bestaan altijd uit de volgende onderdelen: - Een processor (CPU), dit onderdeel doet het rekenwerk en bepaalt voor een groot gedeelte de prestaties van uw computer. - Werkgeheugen (RAM), dit is zeer snel geheugen waarin tijdelijk gegevens worden opgeslagen die door de processor bewerkt worden. - Moederbord, dit verbindt alle onderdelen van uw computer met elkaar, vaak zijn hier ook nog een geluidkaart, die maakt dat uw computer geluid kan afspelen, een netwerkkaart, die het mogelijk maakt uw computer op een netwerk aan te sluiten en nog andere onderdelen in geïntegreerd. - Videokaart, dit onderdeel maakt het beeld van uw computer en is dan ook bepalend voor de grafische prestaties van uw computer. Op micro-atx moederborden is de videokaart vaak geïntegreerd. Geïntegreerde videokaarten zijn meestal niet erg geschikt om spellen mee te spelen, maar voor bijvoorbeeld het kijken van een film zijn ze prima geschikt. - Harde schijf, dit is het
PC's/werkstations
Icecat Product ID :
Datasheetkwaliteit: created by   HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
created by   HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 14110
Deze statistiek is gebaseerd op de 97136 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 94642 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 Apr 2019 03:52:11
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: opties (afhankelijk van model en land): een jaar on-site garantie, service op de volgende werkdag; eerste jaar: on-site service op volgende werkdag; tweede en derde jaar: retour aan bench; eerste jaar: on-site service op volgende werkdag; tweede en derde jaar: gratis vervangende onderdelen
Lange productnaam HP vectra xe310 c/1.2 GHz 128M/20g microtower LAN WXP Pro :
De korte redactionele beschrijving van HP vectra xe310 c/1.2 GHz 128M/20g microtower LAN WXP Pro

het instapmodel business pc van hp, geconfigureerd om de wensen en eisen van het dagelijkse kantoorwerk te vervullen. Oftewel de beste prijs/prestatie verhouding
Meer>>>
HP vectra xe310 c/1.2 GHz 128M/20g microtower LAN WXP Pro:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP vectra xe310 c/1.2 GHz 128M/20g microtower LAN WXP Pro.

met het microsoft® windows® xp besturingssysteem en de nieuwste Intel® celeron® processor met 256 kb cache voor betere prestaties, en de betrouwbaarheid en prestaties van Pentium III, voorziet de xe310 in al uw computerbehoeften - binnen uw budget; met microsoft® windows® xp besturingssysteem, de Intel Pentium III processor en 256 kb cache is deze pc door zijn kracht en betrouwbaarheid ideaal voor doorsnee gebruikers

Korte samenvatting HP vectra xe310 c/1.2 GHz 128M/20g microtower LAN WXP Pro:
Deze korte samenvatting van de HP vectra xe310 c/1.2 GHz 128M/20g microtower LAN WXP Pro-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP vectra xe310 c/1.2 GHz 128M/20g microtower LAN WXP Pro

Lange samenvatting HP vectra xe310 c/1.2 GHz 128M/20g microtower LAN WXP Pro:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP vectra xe310 c/1.2 GHz 128M/20g microtower LAN WXP Pro, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP vectra xe310 c/1.2 GHz 128M/20g microtower LAN WXP Pro