Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP e-pc 42 p/4 1.7 GHz 256M/40g sff dvd-rom ati rage wxp pro

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
e-pc 42 p/4 1.7 GHz 256M/40g sff dvd-rom ati rage wxp pro
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
P7575A
Categorie
PC's ofwel Personal Computers zijn computers voor persoonlijk gebruik. Ze bestaan altijd uit de volgende onderdelen: - Een processor (CPU), dit onderdeel doet het rekenwerk en bepaalt voor een groot gedeelte de prestaties van uw computer. - Werkgeheugen (RAM), dit is zeer snel geheugen waarin tijdelijk gegevens worden opgeslagen die door de processor bewerkt worden. - Moederbord, dit verbindt alle onderdelen van uw computer met elkaar, vaak zijn hier ook nog een geluidkaart, die maakt dat uw computer geluid kan afspelen, een netwerkkaart, die het mogelijk maakt uw computer op een netwerk aan te sluiten en nog andere onderdelen in geïntegreerd. - Videokaart, dit onderdeel maakt het beeld van uw computer en is dan ook bepalend voor de grafische prestaties van uw computer. Op micro-atx moederborden is de videokaart vaak geïntegreerd. Geïntegreerde videokaarten zijn meestal niet erg geschikt om spellen mee te spelen, maar voor bijvoorbeeld het kijken van een film zijn ze prima geschikt. - Harde schijf, dit is het
PC's/werkstations
Datasheetkwaliteit: aangemaakt doorHP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorHP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 27857
Deze statistiek is gebaseerd op de 96385 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 94218 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 Apr 2019 03:52:12
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 3 jaar on-site internationale hardwaregarantie, service op de volgende werkdag en een reeks flexibele garantie-opties en supportpacks
Lange productnaam HP e-pc 42 p/4 1.7 GHz 256M/40g sff dvd-rom ati rage wxp pro :
De korte redactionele beschrijving van HP e-pc 42 p/4 1.7 GHz 256M/40g sff dvd-rom ati rage wxp pro

e-pc met Pentium® 4 processor. de e-pc 42 is voorzien van een Pentium® 4 processor, met ge¯ntegreerde grafische interface en LAN in een ultra-klein model
Meer>>>
HP e-pc 42 p/4 1.7 GHz 256M/40g sff dvd-rom ati rage wxp pro:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP e-pc 42 p/4 1.7 GHz 256M/40g sff dvd-rom ati rage wxp pro.

hp e-pc met Intel Pentium® 4 processor; de hp e-pc 42 biedt een Pentium® 4 processor met ge¯ntegreerd Intel LAN in een ultra-kleine systeemkast. belangrijkste kenmerken: Intel Pentium 4 processor, ultra-kleine form factor, ge¯ntegreerde ati rage 128 pro 4xl grafische kaart (16 mb videogeheugen), ps/2, seri«le en parallelle poort, plus 4 usb-poorten en hetzelfde software-image als de hp vectra vl420.

Korte samenvatting HP e-pc 42 p/4 1.7 GHz 256M/40g sff dvd-rom ati rage wxp pro:
Deze korte samenvatting van de HP e-pc 42 p/4 1.7 GHz 256M/40g sff dvd-rom ati rage wxp pro-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP e-pc 42 p/4 1.7 GHz 256M/40g sff dvd-rom ati rage wxp pro

Lange samenvatting HP e-pc 42 p/4 1.7 GHz 256M/40g sff dvd-rom ati rage wxp pro:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP e-pc 42 p/4 1.7 GHz 256M/40g sff dvd-rom ati rage wxp pro, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP e-pc 42 p/4 1.7 GHz 256M/40g sff dvd-rom ati rage wxp pro