Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP p1130 21" CRT color monitor, 19.8" viewable CRT monitor

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
p1130 21" CRT color monitor, 19.8" viewable
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
P4819A
Categorie
Deze monitoren waren tot voor kort de standaard voor alle computers. CRT staat voor Cathode Ray Tube, wat betekent dat deze monitoren hun beeld maken door elektronen te versnellen en tegen een scherm te laten botsen dat licht geeft in de gewenste kleur als er op een bepaalde plaats (een pixel) een elektron tegenaan botst. Voor het versnellen van elektronen is echter nogal wat ruimte nodig, vandaar dat deze monitoren vrij groot en zwaar zijn. Een voordeel dat deze monitoren nog altijd over LCD monitoren hebben is dat de afstand tussen de pixels over het algemeen kleiner is, zeker voor de grotere modellen. Let u er bij het kopen op dat de monitor een vernieuwingsfrequentie van minimaal 70Hz heeft bij de gewenste resolutie, anders krijgt u last van vermoeide ogen bij langdurig gebruik, het beeld knippert dan namelijk een beetje.
Monitoren CRT
Datasheetkwaliteit: aangemaakt doorHP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorHP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 23312
Deze statistiek is gebaseerd op de 93478 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 91353 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 apr 2019 03:52:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: drie jaar op onderdelen en reparatiearbeid, arbeid van serviceverlener en on-site service; geavanceerde exchange: directe vervanging op de volgende werkdag tijdens de garantieperiode; bepaalde beperkingen en uitsluitingen zijn van toepassing; neem voor meer informatie contact op met HP customer support in de VS (tel. 970-635-1000) of in Canada (tel. 905-206-4663).
Lange productnaam HP p1130 21" CRT color monitor, 19.8" viewable CRT monitor :
De korte redactionele beschrijving van HP p1130 21" CRT color monitor, 19.8" viewable CRT monitor

hp p1130 21" CRT color monitor, 19.8" viewable
Meer>>>
HP p1130 21" CRT color monitor, 19.8" viewable CRT monitor:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP p1130 21" CRT color monitor, 19.8" viewable CRT monitor.

FD Trinitron® technologie biedt een fantastische beeldkwaliteit en comfort voor de gebruiker. Met een 21-inch flatscreen scherm, resoluties tot 2048 x 1536 en een flikkeringvrij beeld is deze monitor ideaal voor grafische applicaties.

Korte samenvatting HP p1130 21" CRT color monitor, 19.8" viewable CRT monitor:
Deze korte samenvatting van de HP p1130 21" CRT color monitor, 19.8" viewable CRT monitor-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP p1130 21" CRT color monitor, 19.8" viewable

Lange samenvatting HP p1130 21" CRT color monitor, 19.8" viewable CRT monitor:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP p1130 21" CRT color monitor, 19.8" viewable CRT monitor, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP p1130 21" CRT color monitor, 19.8" viewable

X