Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Photosmart R927 Compactcamera 8.5MP 1/1.8" CCD Zilver

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Photosmart
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
R927
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
L2056A#BCA
Categorie
Met een digitale camera heeft u al uw foto\'s direct digitaal, dat betekent dat u meteen kunt zien of uw foto gelukt is, u uw foto\'s op de computer kunt bewerken voordat u ze laat afdrukken en ze ook heel gemakkelijk kunt delen met vrienden of familie via internet. Stuur uw digitale foto\'s over het internet naar uw vertrouwde afdrukservice of print ze zelf uit met uw eigen fotoprinter.
digitale camera's show
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 35408
Deze statistiek is gebaseerd op de 74970 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73259 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 19 nov 2017 20:35:47
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Eén jaar garantie plus service en support van HP Customer Care
Lange productnaam HP Photosmart R927 Compactcamera 8.5MP 1/1.8" CCD Zilver :
De korte redactionele beschrijving van HP Photosmart R927 Compactcamera 8.5MP 1/1.8" CCD Zilver

Photosmart R927 Digitale camera
Meer>>>

HP Photosmart R927 Compactcamera 8.5MP 1/1.8" CCD Zilver:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Photosmart R927 Compactcamera 8.5MP 1/1.8" CCD Zilver.
HP's nieuwste technologie in een krachtige, ultracompacte camera. Schitterende 8,2-MP foto's met totaal 24 x zoom (3 x optisch, 8 x digitaal). Opnamen bekijken op een helder, buiten goed afleesbaar grafisch display van 7,6 cm met een brede inkijkhoek.

Kenmerken:
- Meer mogelijkheden met een resolutie van 8,2 MP, 3 x optische zoom en een 7,6-cm grafisch display.
- Foto's worden precies zoals u wilt dankzij HP Real Life Technology.
- Levensechte HP fotoafdrukken die u kunt delen zoals u dat wilt.
Korte samenvatting HP Photosmart R927 Compactcamera 8.5MP 1/1.8" CCD Zilver:
Deze korte samenvatting van de HP Photosmart R927 Compactcamera 8.5MP 1/1.8" CCD Zilver-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Photosmart R927, 8,5 MP, 1/1.8", CCD, 3x, 170 g, Zilver
Lange samenvatting HP Photosmart R927 Compactcamera 8.5MP 1/1.8" CCD Zilver :

HP Photosmart R927. Cameratype: Compactcamera, Megapixels: 8,5 MP, Beeldsensorformaat: 1/1.8", Type beeldsensor: CCD. Optische zoom: 3x, Digitale zoom: 8x, Brandpuntbereik: 7,8 - 22 mm. Maximale videoresolutie: 640 x 480 Pixels. Beeldschermdiagonaal: 7,62 cm (3"). Intern geheugen: 32 MB. Gewicht: 170 g. Kleur van het product: Zilver

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Photosmart R927 Compactcamera 8.5MP 1/1.8" CCD Zilver, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Fotokwaliteit
Cameratype *
Er zijn een aantal veel voorkomende typen digitale camera's: compactcamera's, bridge-camera's, mirrorless interchangeable-lens camera's (MILC) en single lens reflex (SLR) camera's. Bridge camera's 'overbruggen het gat' tussen eenvoudige compact camera's en professionele (SLR) camera's. Ook MILC's vormen een middensegment door de grotere sensoren en verwisselbare lensen van SLR's te combineren met de live-preview systemen van compactcamera's. "Kit" geeft aan dat een beginnerslens aanwezig is. "Body" geeft aan dat de camera zonder lens wordt aangeboden.
Compactcamera
Megapixels *
MegaPixels: Het aantal (in millioenen) lichtgevoelige beeldpunten, of pixels, die gebruikt worden door de image sensor van de camera (CCD) om lichtopnames te maken, en die zijn weerslag vind in het uiteindelijk aantal opgeslagen pixels op een memory card (geheugenkaart).
8,5 MP
Beeldsensorformaat *
1/1.8"
Type beeldsensor *
CCD
Lenssysteem
Optische zoom *
Geeft de optische zoom-capaciteit: het aantal maal dat een beeld kan worden vergroot met het lenssysteem van de camera.
3x
Digitale zoom *
De digitale zoom-capaciteit: het aantal maal dat een beeld uitvergroot kan worden dankzij digitale technologie (dus nog zonder gebruik te maken van een zoomlens).
8x
Brandpuntbereik
Bij het kiezen van een nieuwe lens of camera-met-ingebouwde-lens, is de belangrijkste afweging het brandpuntbereik: hoeveel we in één beeld kunnen opnemen en hoe ver we kunnen inzoomen op details in de verte, worden hierdoor bepaald. Het brandpuntbereik wat je nodig hebt hangt vooral af van je afstand tot de onderwerpen die je wilt fotograferen of filmen.
7,8 - 22 mm
Belichting
ISO-gevoeligheid *
100, 200, 400, Auto
Sluitervertraging
time between pressing the shutter release button and the picture is taken in seconds
0.27 sec; shot speed: 1.2 sec; storage speed: 4.3 sec
Flitser
Flitser-modi *
Auto, Rode-ogen-reductie
Bereik flits
Wide: 4.75m; Tele: 4.75m
Video
Video recording *
Yes
Maximale videoresolutie *
640 x 480 Pixels
Framerate Motion JPEG
De framerate van een filmpje is het aantal beeldjes per seconde waaruit het filmpje bestaat. Motion JPEG is een opslagformaat waarbij ieder beeldje van de film apart in het JPEG formaat opgeslagen wordt.
24 fps
Video footnote
Maximum length is limited to the size of the memory card or internal memory.
Audio
Ingebouwde microfoon *
Yes
Geheugen
Compatibele geheugenkaarten *
sd
Intern geheugen
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
32 MB
Maximale capaciteit van de geheugenkaart
32 GB
Capaciteit van opslagmedia
32 MB internal memory, capacity: up to 10 photos (accepts SD cards up to 2 GB capacity)
Geheugenupgrade
Memory upgrades for the product, including size, type, and expansion method
4 GB
Beeldscherm
Beeldscherm *
De gebruikte beeldschermtechnologie. Flat screen technologies zoals Liquid Cristal Display (LCD) en Thin Film Transistor (TFT) technologie zijn de trend.
LCD
Beeldschermdiagonaal *
Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches
7,62 cm (3")
Beeldschermresolutie (numeriek)
960 Pixels
Zoeker
Beeldzoeker
Schermpje op de camera/raampje in de camera waardoor men het beeld kan zien dat voor de lens zit.\nOptische zoeker: men kijkt door een raampje in het toestel om te zien wat men gaat fotograferen.\nDigitale/Electronische zoeker: een LCD schermpje laat zien wat men gaat fotograferen.
Niet beschikbaar
Poorten & interfaces
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1x Camera dock
Camera
Witbalans *
how the camera is doing the white balance
Fluorescerend, Handmatig, Schaduw, Tungsten
Zelfontspanner *
Beschrijving van de zelfontspanner van de camera: zoals sluitertijd: afstandsbediening etc
10 s
Direct printen
Met deze functie kunt u foto’s en overige documenten rechtstreeks van uw compatible apparatuur naar een printer sturen, zonder tussenkomst van een pc.
Yes
Frequentie van processor
De kloksnelheid van de processor. De kloksnelheid heeft tegenwoordig weinig meer met de werkelijke snelheid van de processor te maken, doordat verschillende processorfamilies en merken een verschillende hoeveelheid data per clock cycle verwerken. Vaak wordt de kloksnelheid in GHz (1 GHz = 1000 Mhz) uitgedrukt.
1830 MHz
Accu/Batterij
Energie-opslagtechnologie accu/batterij *
In een accu wordt stroom gemaakt door bepaalde stoffen met elkaar te laten reageren. Hier worden deze stoffen weergegeven. Sommige stoffen, zoals bijvoorbeeld cadmium, zijn erg giftig.
Lithium-Ion (Li-Ion)
Ondersteund aantal accu's/batterijen
1
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
1 Lithium-Ion battery 1050 mA (rechargeable), Universal AC power adapter: 100 to 240 VAC (50/60 Hz) input; 5 VDC, 2000 mA output via dock
Design
Kleur van het product *
Zilver
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 50 °C
Temperatuur bij opslag
-30 - 65 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
15 - 85 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
15 - 90 procent
Minimale systeemeisen
Minimum systeemeisen voor Macintosh
Macintosh computer with built-in USB, 128 MB RAM, 250 MB available hard disk space, Mac OS X v 10.2.8, 10.3, 10.4
Minimaal benodigde schijfruimte
400 MB
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
64 MB
Minimale processor
Pentium II 233MHz
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Gewicht en omvang
Breedte *
96 mm
Diepte *
25,6 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
62 mm
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
170 g
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
760 g
Afmetingen pallet (B x D x H)
Afmetingen van een pallet (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
1016 x 1219 x 1200 mm
Gewicht en omvang
Maximum afmetingen (B x D x H)
Maximale afmetingen (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
96 x 54,8 x 62 mm
Afmetingen omdoos (B x D x H)
9,3 x 5,1 x 5,9 mm
Afmetingen pallet (B x D x H) (imperiaal)
1016 x 1219,2 x 1193,8 mm (40 x 48 x 47")
Gewicht van het product optioneel (imperial)
0.44 lb (with battery)
Gewicht optioneel (metrisch)
0.2 kg (with battery)
Gewicht (imperiaal)
Without battery 0.37 lb
Afmetingen van het product optioneel (imperial)
3.78 x 2.16 x 2.44 in
Afmetingen van het product optioneel (metrisch)
96 x 54.8 x 62 mm
Certificaten
Energy Star-certificaat
No
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde software
HP Photosmart Premier
Overige specificaties
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
38 stuk(s)
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
227 x 136 x 61 mm
Videomogelijkheid
Yes
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
96 x 25,6 x 62 mm
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
USB 2.0
Geluidsrecorder
Yes
Minimale systeemeisen
CD-ROM drive Internet Explorer 5.01
Focusbereik lens
0.5m - infinity (wide); 0.6m - infinity (telephoto); 0.12 - 1.0m (macro)
Meting
TTL
Lenssysteem
Type of lens in this product, expressed as its characteristics including lens, zoom capability, focal length, 35 mm equivalent focal length, and aperture range
HP Precision
Soort voeding
De voeding voorziet uw computer van stroom. Deze kan intern of extern zijn. PFC = Power Factor Correctie. CE = CE merk compatibel. Wanneer er twee waarden (Watt) worden aangegeven, betreft het vaak low line versus high line-condities. Meerdere voedingen worden voor redundantie ingezet. Wanneer een extra voeding optioneel is wordt dat aangegeven door het maximum aantal te noemen. Voeding kunnen Hot Plug of niet-Hot Plug zijn.
Battery / AC Adapter
Ingebouwde flitser
Yes
Camera sluitertijd
Geeft de tijdsduur aan waarin de sluiter licht doorlaat door de lens naar de CCD. Sluitertijd en opening (aperture) bepalen gezamelijk de belichting.
16 - 1/2000
Energiebeheer
Universal AC power adapter: 100- to 240-VAC (50/60-Hz) input; 5-VDC, 2000-mA output
35 mm cameralens equivalent
35 - 105 mm
Kleurdiepte
42 Bit
Picture mode
Auto (default), Action, Aperture priority, Beach, Document, Landscape, Manual mode, My mode, Night Scenery, Night Portrait, Panorama left, Panorama right, Portrait, Shutter priority, Snow, Sunset, Theatre
Veiligheid
List of regulatory standards for all countries in which this product has been certified
Canada [Canadian Approval (CSA, cUL or equivalent)], EEA [one European Safety Agency mark (TUV, BSI, NEMKO), CE Certificate of Conformity], USA [NRTL (UL, CSA, NRTL or equivalent)], Croatia (ZIK), Czech Republic (EZU), Estonia/Latvia/Lithuania (Certificates), Hungary (MEEI), Mexico (NOM), Russia (GOST), Slovakia (EVPU), South Africa (Certificate), Slovenia (SQI)
Foto-modi
De verschillende manieren waarop u foto's kunt nemen met dit toestel.
Auto, Action, Aperture priority, Beach, Document, Landscape, Manual mode, My mode, Night Scenery, Night Portrait, Panorama left, Panorama right, Portrait, Shutter priority, Snow, Sunset, Theatre
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98/98SE/2000/Me/XP Mac OS X v10.2.8, v10.3, v10.5
Digitale SLR
No
Afmetingen van het product wanneer het open is (LxBxD)
9,6 cm (3.78")
Maat
9,6 cm (3.78")
Aantal dozen per pallet
7
Aantal lagen per pallet
7
Videogeheugencapaciteit
Maximum length is limited to the size of the memory card or internal memory.
Beeldbewerkingsfuncties
Off, Date only, Date & time
Kleurinstelling
how the picture will be taken by the camera
Full colour, Black & white, Sepia, Colour bracketing
Inhoud doos of mastercarton
Quantity of a single product contained within a case or master carton. This is for product contain in the smaller master carton configuration if there is more than one. For example, if there is a 24 unit and a 48 unit MC, this would be the quantity of units in the 24 unit MC
2 stuk(s)
Mate van blootstelling aan licht
Auto (default), ISO 100, 200, 400
Exportbestandsformaten
JPEG (EXIF 2.2) for still images, MPEG 1 for video clips
PhotoSmart compressie
JPEG
Bedieningspaneel
Description of the control panel of the product; including the available buttons; and the function of each button
Top of camera: 7 buttons (Flash mode, Live view/Playback, Macro/Manual focus, Photosmart Express, Power, Shutter, Video); back of camera: 3 buttons (Menu/OK, Navigation, Zoom)
Technische details
8.2 MP (3296 x 2480 effective pixel count) 7.6 cm (3.0 in) diagonal display-size indoor/outdoor viewable colour LCD (960 x 240 = 230400 dots) 32 MB internal memory for photo and video storage; SD slot for adding more capacity Video recording: MPEG-1, unli
Diafragma-instelling
Manual and automatic
LCD-onderdelen
Pictures remaining, battery status, focus brackets, shooting mode, SD card, image quality level, self-timer information, burst, flash mode, white balance, ISO speed, exposure compensation, saturation, sharpness, adaptive lighting, AE metering, bracketing, focus mode, contrast, F-number and shutter speed, remove red-eyes, digital zoom crop box, video icon and quality level, video counter
Memory per slot (maximaal)
2 GB
Afmetingen verpakking (B x D x H)
226,1 x 137,2 x 61 mm (8.9 x 5.4 x 2.4")
Gewicht verpakking (imperiaal)
1.39 lb (US), 1.68 lb (EMEA), 1.44 lb (LAR)
Stilstaand beeld capaciteit (best-modus)
7 images; 3.56 MB file size; 3312 x 2496 resolution
Stilstaand beeld capaciteit (beter modus)
10 images; 2.5 MB file size; 3296 x 2480 resolution
Stilstaand beeld capaciteit
These numbers are only a guideline; actual numbers will vary by use.
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-08-10
Testseek heeft 26 proffesionele recensies verzameld voor HP Photosmart R927. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 76 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
76%
X