Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Scanjet N6010 Document Sheet-feed Scanner Paginascanner 600 x 600DPI

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Scanjet
Product series:
Productserie is een generieke aanduiding van een merk, vaak aangegeven door ronde getallen als 3000, die een groep producten binnen een categorie identificeert die samen een productlijn vormen. Productserie wordt niet in de Icecat producttitel opeen product-datasheet opgenomen om verwarring te voorkomen.
N6010
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Scanjet N6010 Document Sheet-feed Scanner
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
L1983A#B1P
Categorie
Met een scanner kunt u allerlei documenten, afbeeldingen en foto\'s digitaliseren.
scanners
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 22 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 40502
Deze statistiek is gebaseerd op de 74536 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 22-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72815 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 05 okt 2017 14:14:14
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Standaard één jaar hardwaregarantie
Lange productnaam HP Scanjet N6010 Document Sheet-feed Scanner Paginascanner 600 x 600DPI :
De korte redactionele beschrijving van HP Scanjet N6010 Document Sheet-feed Scanner Paginascanner 600 x 600DPI

Scanjet N6010
Meer>>>

HP Scanjet N6010 Document Sheet-feed Scanner Paginascanner 600 x 600DPI:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Scanjet N6010 Document Sheet-feed Scanner Paginascanner 600 x 600DPI.
De HP Scanjet N6010 sheetfed scannerserie is ontworpen voor kleine en middelgrote kantoren die een snelle, betrouwbare documentscanner zoeken – om enkel- of dubbelzijdig te scannen – met de mogelijkhed om documenten te converteren naar bewerkbare tekst of deelbare PDF-bestanden.

Kenmerken:
- Snel, zonder toezicht dubbelzijdig documenten scannen met 18 ppm (36 ipm).
- Snel en gemakkelijk het kantoorarchief digitaliseren en de scans organiseren.
- Betrouwbare hardware, ondersteund door HP’s bekroonde support.
Korte samenvatting HP Scanjet N6010 Document Sheet-feed Scanner Paginascanner 600 x 600DPI:
Deze korte samenvatting van de HP Scanjet N6010 Document Sheet-feed Scanner Paginascanner 600 x 600DPI-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Scanjet Scanjet N6010 Document Sheet-feed Scanner, 216 x 356 mm, 600 x 600 DPI, 48 Bit, Paginascanner, CCD, CCFL
Lange samenvatting HP Scanjet N6010 Document Sheet-feed Scanner Paginascanner 600 x 600DPI :

HP Scanjet N6010 Document Sheet-feed Scanner, Scanjet. Maximum scanformaat: 216 x 356 mm, Optische scanresolutie: 600 x 600 DPI, Kleurdiepte invoer: 48 Bit. Soort scanner: Paginascanner. Type beeldsensor: CCD, Lichtbron: CCFL, Scan bestandsformaten: DOC,HTM,JPG,OPF,PDF,RTF,TXT,UNICODE,WPD,XLS,XML. Capaciteit automatische documentinvoer: 50 vel. Maximum scanformaat (documentinvoer): 215,9 x 355,6 mm, Mediagewicht, automatische doorvoer: 60 to 120 g/m2

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Scanjet N6010 Document Sheet-feed Scanner Paginascanner 600 x 600DPI, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Scannen
Maximum scanformaat *
216 x 356 mm
Optische scanresolutie *
600 x 600 DPI
Kleurenscans *
Geeft aan of het product kleuren kan scannen.
Yes
Film-scannen *
No
Kleurdiepte invoer
48 Bit
Grijsniveaus
256
Design
Soort scanner *
Er bestaan verschillende soorten scanners:\n- Flatbed scanner - Dit soort scanners hebben een klep die u kunt openklappen om het te scannen document eronder te leggen.\n- Film scanner - Deze scanners zijn speciaal gemaakt voor het scannen van fotonegatieven.\n- Sheet-fed scanner - Dit type scanners kunt u documenten die u wilt scannen 'voeren'.\n- Pen scanner - Deze houdt u in uw hand en beweegt u over de in te scannen tekst of afbeelding.
Paginascanner
Prestatie
Type beeldsensor *
CCD
Lichtbron
CCFL
Scan bestandsformaten
DOC,HTM,JPG,OPF,PDF,RTF,TXT,UNICODE,WPD,XLS,XML
Intern geheugen
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
512 MB
Frequentie van processor
De kloksnelheid van de processor. De kloksnelheid heeft tegenwoordig weinig meer met de werkelijke snelheid van de processor te maken, doordat verschillende processorfamilies en merken een verschillende hoeveelheid data per clock cycle verwerken. Vaak wordt de kloksnelheid in GHz (1 GHz = 1000 Mhz) uitgedrukt.
2400 MHz
Invoercapaciteit
Capaciteit automatische documentinvoer
Number of sheets this product can hold in its ADF tray; expressed in sheets
50 vel
Papier
Maximum scanformaat (documentinvoer)
215,9 x 355,6 mm
Mediagewicht, automatische doorvoer
60 to 120 g/m2
Detectie meervoudige invoer
Detector stopping the scan process as soon as 2 pages are scanned together
No
Poorten & interfaces
Standaard interfaces *
USB 2.0
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
35 W
Minimale systeemeisen
Minimale systeemeisen
CD-ROM drive Internet Explorer 5.01
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
No
Minimaal benodigde schijfruimte
400 MB
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
128 MB
Minimale processor
Pentium II 266 MHz
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 2000 Windows XP Home/Professional Windows XP Professional x64
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
10 - 35 °C
Temperatuur bij opslag
-40 - 60 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
15 - 80 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 90 procent
Certificaten
Energy Star-certificaat
Yes
Elektromagnetische compatibiliteit
Lijst van landen en hun respectievelijke standaarden voor de emissie van elektromagnetische straling waaraan het product voldoet.
EU (CE certification of conformity), North America (FCC), Australia (SMA), New Zealand (SMA), Russia (GOST), Korea (MIC), Taiwan (BSMI), China (CCC)
Certificering
CE, FCC, SMA, GOST, MIC, BSMI, CCC
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
5,4 kg
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
7 kg
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde software
CD-ROM(s) with software for Windows, HP PDF writer, HP copy utility, NewSoft Presto! PageManager, Newsoft Presto! BizCard SE (except Korea), I.R.I.S. Readiris Pro, Captiva TWAIN drivers
Overige specificaties
Netwerkgereed
Geeft aan of het product gereed is om aan te sluiten op een netwerk zodra uitgepakt.
No
Minimum systeemeisen voor Macintosh
None
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
50 stuk(s)
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
320 x 270 x 312 mm
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
388 x 295 x 444 mm
Overige specificaties
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
100/240V; 50/60Hz
Energiebeheer
Universal AC adapter: 100 to 240 VAC (50/60 Hz), 1.5 amp output
Scansnelheid (auto-documentinvoer)
18 ppm
TWAIN-versie
Version 1.9
Veiligheid
List of regulatory standards for all countries in which this product has been certified
IEC 60950-1:2001, national derivatives, associated voluntary and mandatory certifications: Canada (cUL), China (CCC), Russia (GOST), European Union (TÜV GS), Taiwan (BSMI), US (UL)
Mediagewicht voor scannen
120
Ondersteunde mediatypen
Paper (plain, inkjet), Envelopes, Labels, Checks, Business Cards
Aantal dozen per pallet
10
Aantal lagen per pallet
5
Maat
32 cm (12.6")
Maximum intern geheugen
512 GB
Invoermodi voor scannen
Ways by which the scanning process can be initiated with this product or used applications
Front panel (6-button, 4-task functionality) Scan Document (PageManager), Scan to PDF, Scan Business Card, Copy, Cancel and Utility secondary buttons; also utilizing the software user interface from the PC; and user applications via TWAIN
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
USB
Afmetingen pallet (B x D x H)
Afmetingen van een pallet (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
1200 x 1000 x 2331 mm
Aanbevolen temperatuur bij gebruik
10 - 35 °C
Inhoud doos of mastercarton
Quantity of a single product contained within a case or master carton. This is for product contain in the smaller master carton configuration if there is more than one. For example, if there is a 24 unit and a 48 unit MC, this would be the quantity of units in the 24 unit MC
5 stuk(s)
Beeld schalings-/vergrotingsbereik
10 - 2000%
Bedieningspaneel
Description of the control panel of the product; including the available buttons; and the function of each button
6 front-panel buttons (Cancel, Copy, Scan business card, Scan document, Scan to PDF, Scanner tools)
Software voor remote bedieningspaneel
Indicates whether this product has this feature
No
Technische details
Fast document scanning at up to 18 ppm; scan both sides in a single pass at up to 36 ipm. Save scans in a choice of formats including PDF, TIFF, JPEG and Microsoft Word. Four one-touch buttons – Scan, Copy, Scan-to-PDF, Scan business card. High-quality do
Minimale scanformaat
50.8 x 88.9 mm
Afmetingen, voetnoot (imperial)
with output tray fully extended
Afmetingen, noot (metrisch)
with output tray fully extended
Documentgewicht documentinvoer, maximum
32 lb
Documentgewicht documentinvoer, minimum
16 lb
Scanformaat documentinvoer (max)
8.5 x 14
Mediagewichten, aanbevolen
16 to 32 lb
Afmetingen verpakking (B x D x H)
388,1 x 294,9 x 444 mm (15.3 x 11.6 x 17.5")
Gewicht verpakking (imperiaal)
15.4 lb
Afmetingen pallet (B x D x H) (imperiaal)
1198,9 x 1000,8 x 2331,7 mm (47.2 x 39.4 x 91.8")
Ondersteunde papierformaten (documentinvoer)
Legal, letter, A4, A5, custom (checks and business cards)
Gewicht (imperiaal)
11.8 lb
Geluidsdruk
Hoeveelheid geluidsdruk per ISO 9614-1; uitgedrukt in decibels
58 dB
Afmetingen van het product optioneel (imperial)
12.6 x 10.63 x 12.28 in (without output tray)
Afmetingen van het product optioneel (metrisch)
320 x 270 x 312 mm (without output tray)
Gewicht van het product optioneel (imperial)
11.8 lb
Gewicht optioneel (metrisch)
5.4 kg
Scanresolutie 'enhanced' disclaimer
What is the maximum resolution at which I can scan? HP Scanjet scanning systems will allow you to specify a resolution of up to 600 dpi. However, it is important to note that the maximum resolution that can be actually achieved depends upon various factors, including computer speed, available disk space, memory, the size of the image being scanned and bit depth settings.
Scanresolutie 'enhanced' disclaimer
Depending on computer memory, disk space and other system factors.
UNSPSC-code
43211711
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-08-10
Testseek heeft 2 proffesionele recensies verzameld voor HP Scanjet N6010 Document Sheet-feed Scanner. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 70 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
70%
X