Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Scanjet 5590 Flatbed & ADF scanner 2400 x 2400DPI A4 Grijs

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Scanjet
Product series:
Productserie is een generieke aanduiding van een merk, vaak aangegeven door ronde getallen als 3000, die een groep producten binnen een categorie identificeert die samen een productlijn vormen. Productserie wordt niet in de Icecat producttitel opeen product-datasheet opgenomen om verwarring te voorkomen.
5590
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
5590
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
L1910A#B1B
Categorie
Met een scanner kunt u allerlei documenten, afbeeldingen en foto\'s digitaliseren.
scanners
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 48342
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 11:40:10
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Eén jaar gratis telefonische support tijdens de garantieperiode (US, CA, EMEA, AP); Telefonische support is slechts 30 dagen gratis (in Afrika en het Midden-Oosten).
Lange productnaam HP Scanjet 5590 Flatbed & ADF scanner 2400 x 2400DPI A4 Grijs :
De korte redactionele beschrijving van HP Scanjet 5590 Flatbed & ADF scanner 2400 x 2400DPI A4 Grijs

Flatbed/ADF, CCD, 8ppm, 2400x2400 dpi, A4, USB 2.0, 8.1kg, 36W
Meer>>>

HP Scanjet 5590 Flatbed & ADF scanner 2400 x 2400DPI A4 Grijs:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Scanjet 5590 Flatbed & ADF scanner 2400 x 2400DPI A4 Grijs.
Razendsnel zonder interventie scannen met dubbelzijdige automatische documentinvoer. Sneller werken met de knop voor scannen naar PDF en de bijgeleverde NewSoft Presto! PageManager documentbeheersoftware. ISIS-compatibel.

De HP Scanjet 5590 scanner is ontworpen voor gebruikers thuis en kleinzakelijke gebruikers die meerbladige documenten op papier willen digitaliseren. Hun voornaamste behoeften zijn snel, automatisch dubbelzijdige documenten scannen en transparante materialen scannen.

Kenmerken

Productiever werken met de automatische dubbelzijdige documentinvoer.

- In de automatische documentinvoer kunnen tot 50 pagina's worden geladen en gescand. Automatische verwerking van dubbelzijdige documenten voor een soepele werkstroom. Scannen zonder interventie – meerbladige documenten digitaliseren terwijl u gewoon doorwerkt.
- Hogere productiviteit en direct weer aan het werk dankzij de hoge verwerkingssnelheid.

Dia's en negatieven digitaliseren met de bijgeleverde transparantenadapter.

Complete scanoplossing in de doos – hoogwaardige scans maken van 35-mm dia's en negatieven. Gemakkelijk aan te brengen zonder de klep van de scanner te verwijderen. Transparantenadapter is ook te gebruiken als lichtbak voor het bekijken en selecteren van dia's.
Korte samenvatting HP Scanjet 5590 Flatbed & ADF scanner 2400 x 2400DPI A4 Grijs:
Deze korte samenvatting van de HP Scanjet 5590 Flatbed & ADF scanner 2400 x 2400DPI A4 Grijs-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Scanjet 5590, 210 x 297 mm, 2400 x 2400 DPI, 48 Bit, 8 sec/pagina, Flatbed & ADF scanner, Grijs
Lange samenvatting HP Scanjet 5590 Flatbed & ADF scanner 2400 x 2400DPI A4 Grijs :

HP 5590, Scanjet. Maximum scanformaat: 210 x 297 mm, Optische scanresolutie: 2400 x 2400 DPI, Kleurdiepte invoer: 48 Bit. Soort scanner: Flatbed & ADF scanner, Kleur van het product: Grijs. Type beeldsensor: CCD, Scan bestandsformaten: BMP,HTM,JPG,PCX,PDF,PNG,RTF,TIFF,TXT, Scan naar: E-mail, Bestand, Afbeelding. Capaciteit automatische documentinvoer: 50 vel. Maximale ISO A-series papierformaat: A4, ISO A-series afmetingen (A0...A9): A4, ISO B-series afmetingen (B0...B9): B5

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Scanjet 5590 Flatbed & ADF scanner 2400 x 2400DPI A4 Grijs, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Scannen
Maximum scanformaat *
210 x 297 mm
Optische scanresolutie *
2400 x 2400 DPI
Kleurenscans *
Geeft aan of het product kleuren kan scannen.
Yes
Duplex scannen *
Yes
Film-scannen *
No
Kleurdiepte invoer
48 Bit
Grijsniveaus
256
Flatbed scan snelheid (b/w, A4)
8 sec/pagina
Design
Soort scanner *
Er bestaan verschillende soorten scanners:\n- Flatbed scanner - Dit soort scanners hebben een klep die u kunt openklappen om het te scannen document eronder te leggen.\n- Film scanner - Deze scanners zijn speciaal gemaakt voor het scannen van fotonegatieven.\n- Sheet-fed scanner - Dit type scanners kunt u documenten die u wilt scannen 'voeren'.\n- Pen scanner - Deze houdt u in uw hand en beweegt u over de in te scannen tekst of afbeelding.
Flatbed & ADF scanner
Kleur van het product *
Grijs
Prestatie
Type beeldsensor *
CCD
Scan bestandsformaten
BMP,HTM,JPG,PCX,PDF,PNG,RTF,TIFF,TXT
Scan naar
E-mail, Bestand, Afbeelding
Scanner-drivers
TWAIN
Invoercapaciteit
Capaciteit automatische documentinvoer
Number of sheets this product can hold in its ADF tray; expressed in sheets
50 vel
Papier
Maximale ISO A-series papierformaat *
A4
Detectie meervoudige invoer
Detector stopping the scan process as soon as 2 pages are scanned together
No
ISO A-series afmetingen (A0...A9)
A4
Papier
ISO B-series afmetingen (B0...B9)
B5
Poorten & interfaces
Standaard interfaces *
USB 2.0
Energie
Soort voeding *
De voeding voorziet uw computer van stroom. Deze kan intern of extern zijn. PFC = Power Factor Correctie. CE = CE merk compatibel. Wanneer er twee waarden (Watt) worden aangegeven, betreft het vaak low line versus high line-condities. Meerdere voedingen worden voor redundantie ingezet. Wanneer een extra voeding optioneel is wordt dat aangegeven door het maximum aantal te noemen. Voeding kunnen Hot Plug of niet-Hot Plug zijn.
AC
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
36 W
Frequentie
50/60
Ingangsspanning
100-240
Minimale systeemeisen
Ondersteunt Windows
Yes
Ondersteunt Mac-besturingssysteem
Yes
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
5 - 40 °C
Temperatuur bij opslag
-40 - 70 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 90 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 90 procent
Certificaten
Energy Star-certificaat
Yes
Certificering
UL, EU LVD, EN 60950
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
5,73 kg
Breedte
488 mm
Diepte
340 mm
Hoogte
Hoogte van het product
162 mm
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde drivers
Yes
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-09-26
Testseek heeft 1 proffesionele recensie voor HP Scanjet 5590 gevonden en de beoordeling is 60 van de 100. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
60%
Land Distributor
Deutschland 1 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
X