Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP AlphaServer ES45 EV68 CPU 1.25GHz OPENVMS SMP Licence processor

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
AlphaServer ES45 EV68 CPU 1.25GHz OPENVMS SMP Licence
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
KN610-EC
Categorie
De processor is het onderdeel van uw computer dat het echte rekenwerk doet. De prestaties van uw computer zijn dan ook sterk afhankelijk van de snelheid van uw processor. De snelheid van processoren kunt u het beste vergelijken door zogenaamde \'benchmarks\' (prestatietests) op internet op te zoeken en te vergelijken. Let u er bij het kopen van een processor op of deze wel geschikt is voor het moederbord van uw computer.
processoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 24 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 13507
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 24-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 19 dec 2012 12:00:09
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Standaard garantieverklaring: On-site garantie: de driejarige (3-3-3) garantie en service omvat drie jaar garantie op onderdelen, arbeid en on-site reparatie. Respons vindt plaats op de volgende werkdag en omvat gratis telefonische support. Wereldwijde dekking. Voorwaarden variëren per land. Bepaalde beperkingen en uitsluitingen zijn van toepassing.
Lange productnaam HP AlphaServer ES45 EV68 CPU 1.25GHz OPENVMS SMP Licence processor :
De korte redactionele beschrijving van HP AlphaServer ES45 EV68 CPU 1.25GHz OPENVMS SMP Licence processor

Een nieuwe behuizing met optimale thermische en akoestische eigenschappen maximaliseert de prestaties, minimaliseert het aantal onderbrekingen en biedt meer kracht en uitbreidingsmogelijkheden in een microtowerconfiguratie.
Meer>>>

HP AlphaServer ES45 EV68 CPU 1.25GHz OPENVMS SMP Licence processor:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP AlphaServer ES45 EV68 CPU 1.25GHz OPENVMS SMP Licence processor.
Beschikt u over een hoog-presterend team? Dan heeft u behoefte aan pc's die net zo hard werken als uzelf. Met geavanceerde prestaties, een efficiënt energieverbruik, standaard productiviteitskenmerken en een stabiele, lange levenscyclus vormt de HP Compaq dc5750 Business desktop pc een uitstekend alternatief voor uw veeleisende bedrijfsomgeving.
Korte samenvatting HP AlphaServer ES45 EV68 CPU 1.25GHz OPENVMS SMP Licence processor:
Deze korte samenvatting van de HP AlphaServer ES45 EV68 CPU 1.25GHz OPENVMS SMP Licence processor-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP AlphaServer ES45 EV68 CPU 1.25GHz OPENVMS SMP Licence
Lange samenvatting HP AlphaServer ES45 EV68 CPU 1.25GHz OPENVMS SMP Licence processor :

HP AlphaServer ES45 EV68 CPU 1.25GHz OPENVMS SMP Licence

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP AlphaServer ES45 EV68 CPU 1.25GHz OPENVMS SMP Licence processor, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X