Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP ProCurve Manager Plus 1.6

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
ProCurve Manager Plus 1.6
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
J8172B
Categorie
Software that constantly monitors a computer network for slow or failing components and that notifies the network administrator (via email, SMS or other alarms) in case of outages. It is a subset of the functions involved in network management.
network monitoring software
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 11907
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:26:16
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Meer>>>

HP ProCurve Manager Plus 1.6:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP ProCurve Manager Plus 1.6.
Netwerkbeheeroplossingen voor ProCurve apparaten in Windows, HP OpenView en HP-UX omgevingen

Windows® -gebaseerde en UNIX-gebaseerde netwerkbeheeroplossingen die elementaire en geavanceerde beheerfuncties bieden voor de de meest veeleisende enterprisenetwerken

PCM+ 1.6 biedt geavanceerd beheer voor ProCurve apparaten

PCM+ 1.6 biedt geavanceerd beheer voor ProCurve apparaten, inclusief integratie met OpenViews Network Node Manager.

PCM+ is een geavanceerde Windows-gebaseerde netwerkbeheeroplossing die beheerders gebruiksvriendelijke schermen biedt voor het beheren, updaten en bewaken van ProCurve apparaten en het oplossen van problemen. De software kan zelfstandig werken of worden geïntegreerd met OpenView NNM. Als bij installatie voor NNM-integratie wordt gekozen dan worden detectie, topologiemapping en eventbeheer uitgevoerd door NNM, maar configuratie, firmware-updates en trafficbewaking door PCM+. Dit stelt beheerders in staat bij het bewaken van multivendor netwerken gebruik te maken van ProCurve-specifieke netwerkbeheerfuncties. PCM+ kan worden uitgebreid met plug-in modules, zoals Identity Driven Manager, om extra mobiliteit, veiligheid en convergentiefuncties toe te voegen.
Korte samenvatting HP ProCurve Manager Plus 1.6:
Deze korte samenvatting van de HP ProCurve Manager Plus 1.6-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP ProCurve Manager Plus 1.6
Lange samenvatting HP ProCurve Manager Plus 1.6 :

HP ProCurve Manager Plus 1.6

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP ProCurve Manager Plus 1.6, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X