Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Jetdirect 625n Gigabit Ethernet Print Server print server

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Jetdirect 625n Gigabit Ethernet Print Server
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
J7960G#UUS?HP
Categorie
Met een printserver kunt u één of meerdere printers direct op het netwerk aansluiten. Het is dan niet langer nodig een computer speciaal voor de printer altijd aan te laten staan.
print servers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 11967
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 06:52:55
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Garantie: 1 jaar return-to-HP hardware-garantie
Lange productnaam HP Jetdirect 625n Gigabit Ethernet Print Server print server :
De korte redactionele beschrijving van HP Jetdirect 625n Gigabit Ethernet Print Server print server

De HP Jetdirect 625n Gigabit Ethernet printserver verhoogt de netwerkbandbreedte voor HP randapparaten met een EIO-slot tot gigabit-snelheid. De HP Jetdirect 625n is compatibel met gigabit (10/100/1000 T) en Fast Ethernet (10/100-T) netwerken.
Meer>>>

HP Jetdirect 625n Gigabit Ethernet Print Server print server:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Jetdirect 625n Gigabit Ethernet Print Server print server.
Met de HP Jetdirect 625n Gigabit Ethernet printserver verhogen ondernemingen de netwerkbandbreedte voor HP randapparaten met een EIO-slot tot gigabit-snelheid. De HP Jetdirect 625n is compatibel met gigabit (10/100/1000-T) en Fast Ethernet (10/100-T) netwerken en ondersteunt HP randapparaten en HP netwerkbeheersoftware.
Korte samenvatting HP Jetdirect 625n Gigabit Ethernet Print Server print server:
Deze korte samenvatting van de HP Jetdirect 625n Gigabit Ethernet Print Server print server-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Jetdirect 625n Gigabit Ethernet Print Server
Lange samenvatting HP Jetdirect 625n Gigabit Ethernet Print Server print server :

HP Jetdirect 625n Gigabit Ethernet Print Server

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Jetdirect 625n Gigabit Ethernet Print Server print server, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X