Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Exchange LaserJet 11/13xx/P201x, 3Y, NBD

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Exchange LaserJet 11/13xx/P201x, 3Y, NBD
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
H5465E
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0882780492493
Categorie
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 63219
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 10 jan 2018 10:55:18
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam HP Exchange LaserJet 11/13xx/P201x, 3Y, NBD :
De korte redactionele beschrijving van HP Exchange LaserJet 11/13xx/P201x, 3Y, NBD

Exchange LaserJet 11/13xx/P201x, 3Y, NBD
Meer>>>

HP Exchange LaserJet 11/13xx/P201x, 3Y, NBD:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Exchange LaserJet 11/13xx/P201x, 3Y, NBD.
HP Care Pack services bieden hogere serviceniveaus en uitbreiding van de garantiedekking – dat geeft u een gerust gevoel omdat uw onderneming altijd operationeel blijft.

Features
Korte samenvatting HP Exchange LaserJet 11/13xx/P201x, 3Y, NBD:
Deze korte samenvatting van de HP Exchange LaserJet 11/13xx/P201x, 3Y, NBD-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Exchange LaserJet 11/13xx/P201x, 3Y, NBD, 3 jaar, Next Business Day (NBD)
Lange samenvatting HP Exchange LaserJet 11/13xx/P201x, 3Y, NBD :

HP Exchange LaserJet 11/13xx/P201x, 3Y, NBD. Aantal jaar: 3 jaar, Next Business Day (NBD)

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Exchange LaserJet 11/13xx/P201x, 3Y, NBD, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Aantal jaar
3 jaar
Kenmerken
Next Business Day (NBD)
Yes
Land Distributor
United Kingdom 4 distributor(s)
Deutschland 2 distributor(s)
Czech Republic 1 distributor(s)
X