Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP iPAQ h2200 Cradle

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
iPAQ h2200 Cradle
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
FA109A
Categorie
Een platform waarin je een notebook/laptop kunt schuiven. Het docking-station bevat meestal slots voor uitbreidingdskaarten, bays voor opslagapparatuur, en I/O-connectoren voor randapparatuur, zoals printers en monitoren. Wanneer een notebook in een docking-station is geschoven, is het eigenlijk een desktop pc geworden. Het voordeel is dat de data in beide modes beschikbaar is, aangezien de data op de hard disk van de notebook staat. Dankzij een docking-station geniet je de voordelen van portabiliteit van een notebook en de uitbreidingsmogelijkheden en het gebruiksgemak van een desktop pc.
Notebook docks & poortreplicators
Datasheetkwaliteit: aangemaakt doorHP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorHP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 25841
Deze statistiek is gebaseerd op de 92410 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 90322 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 apr 2019 04:10:04
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam HP iPAQ h2200 Cradle :
De korte redactionele beschrijving van HP iPAQ h2200 Cradle

Don’t fumble around with cables to synchronise your iPAQ Pocket PC with your office or home PC. With an AC Adapter (sold separately), you can also charge your battery every time the iPAQ Pocket PC sits in the cradle. Keep an extra at home.
Meer>>>
HP iPAQ h2200 Cradle:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP iPAQ h2200 Cradle.

Don’t fumble around with cables to synchronize your iPAQ Pocket PC with your office or home PC. With an AC Adapter (sold separately), you can also charge your battery every time the iPAQ Pocket PC sits in the cradle. Keep an extra at home.

Korte samenvatting HP iPAQ h2200 Cradle:
Deze korte samenvatting van de HP iPAQ h2200 Cradle-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP iPAQ h2200 Cradle

Lange samenvatting HP iPAQ h2200 Cradle:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP iPAQ h2200 Cradle, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP iPAQ h2200 Cradle

X