Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP omnibook vt6200 p/4 1.5 GHz 256M/30g 14.1" TFT XGA DVD s/w modem/lan+ wireless WXP Pro

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
omnibook vt6200 p/4 1.5 GHz 256M/30g 14.1" TFT XGA DVD s/w modem/lan+ wireless WXP Pro
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F5042J
Categorie
Een notebook, ook wel bekend als laptop, is een draagbare computer. Voor u een notebook koopt, is het belangrijk te bedenken of u de notebook voornamelijk op reis of juist op een plaats waar u beschikking over netstroom heeft, wilt gaan gebruiken. Indien u de notebook voornamelijk op reis wilt gebruiken, is het verstandig een model te kiezen waarop u lang kunt werken zonder opnieuw op te laden, dus met een speciale stroombesparende 'mobiele' processor, een goede batterij en een niet te groot scherm. Wilt u uw notebook voornamelijk ergens gebruiken waar u hem in het stopcontact kunt steken, dan kunt u beter een notebook kiezen met een gewone processor en een normale batterij, dat scheelt veel in de prijs en u heeft deze functies toch niet nodig. Neemt u in plaats daarvan een groter beeldscherm, dat werkt en kijkt veel prettiger!
Notebooks
Datasheetkwaliteit: aangemaakt doorHP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorHP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 11814
Deze statistiek is gebaseerd op de 93453 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 91333 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 apr 2019 03:52:34
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: e©n jaar wereldwijde standaardgarantie op onderdelen en arbeid; ©©n jaar wereldwijde garantie op batterij en accessoires; optionele garantieuitbreiding tot 3 jaar dekking, inclusief upgrades voor on-site service en accidental damage protection (in sommige landen)
Lange productnaam HP omnibook vt6200 p/4 1.5 GHz 256M/30g 14.1" TFT XGA DVD s/w modem/lan+ wireless WXP Pro :
De korte redactionele beschrijving van HP omnibook vt6200 p/4 1.5 GHz 256M/30g 14.1" TFT XGA DVD s/w modem/lan+ wireless WXP Pro

de hp omnibook vt6200 is een notebook pc met de functionaliteit van een desktopmodel. dat maakt hem ideaal tijdens zakenreizen of om thuis te werken. hij biedt de beste combinatie van prestaties, modulariteit en draagbaarheid.
Meer>>>
HP omnibook vt6200 p/4 1.5 GHz 256M/30g 14.1" TFT XGA DVD s/w modem/lan+ wireless WXP Pro:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP omnibook vt6200 p/4 1.5 GHz 256M/30g 14.1" TFT XGA DVD s/w modem/lan+ wireless WXP Pro.

de hp omnibook vt6200, uit hp's professional line notebook pc-familie, is gemakkelijk mee te nemen en bevat de nieuwste mobiele technologie om u aan het werk te houden - op kantoor en onderweg. de mobile Intel® Pentium® 4 processor - m en de voortreffelijke ati mobility radeon grafische kaart leveren topprestaties. het uiterst flexibele, uitbreidbare design met een stabiel image en een lange productcyclus zorgt dat deze notebook pc in elke it-omgeving past. de hp omnibook vt6200 is een notebook pc met de functionaliteit van een desktopmodel. dat maakt hem ideaal tijdens zakenreizen of om thuis te werken. hij biedt de beste combinatie van prestaties, modulariteit en draagbaarheid.

Korte samenvatting HP omnibook vt6200 p/4 1.5 GHz 256M/30g 14.1" TFT XGA DVD s/w modem/lan+ wireless WXP Pro:
Deze korte samenvatting van de HP omnibook vt6200 p/4 1.5 GHz 256M/30g 14.1" TFT XGA DVD s/w modem/lan+ wireless WXP Pro-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP omnibook vt6200 p/4 1.5 GHz 256M/30g 14.1" TFT XGA DVD s/w modem/lan+ wireless WXP Pro

Lange samenvatting HP omnibook vt6200 p/4 1.5 GHz 256M/30g 14.1" TFT XGA DVD s/w modem/lan+ wireless WXP Pro:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP omnibook vt6200 p/4 1.5 GHz 256M/30g 14.1" TFT XGA DVD s/w modem/lan+ wireless WXP Pro, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP omnibook vt6200 p/4 1.5 GHz 256M/30g 14.1" TFT XGA DVD s/w modem/lan+ wireless WXP Pro