Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Jornada 720 PDA

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Jornada 720
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F1816A
Categorie
Mobile computer which uses RFID (Radio Frequency Identification) e.g. scanning devices in shops and restaurants
RFID mobile computers
Datasheetkwaliteit: alleen logistieke data geïmporteerd
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 14942
Deze statistiek is gebaseerd op de 84654 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 82707 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 03 apr 2017 11:32:48
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: e©n jaar garantie op onderdelen en arbeid
Lange productnaam HP Jornada 720 PDA :
De korte redactionele beschrijving van HP Jornada 720 PDA

de hp jornada 720 handheld pc is klein en licht en biedt u alle werkkracht, snelheid en flexibiliteit die u onderweg nodig hebt. dankzij de grote geheugencapaciteit kunt u alle gewenste applicaties gebruiken, e-mail zenden en ontvangen en zaken doen via h
Meer>>>
HP Jornada 720 PDA:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Jornada 720 PDA.

"ik zit vaak niet achter mijn desktop pc en wil dan toch aantekeningen kunnen maken, mijn e-mail lezen en toegang hebben tot het web. ik zoek een lichte, veilige en autonome mobiele oplossing die mij helpt om mijn werk te doen, zonder concessies aan kracht of bruikbaarheid." voor mobiele professionals die een pc met ms windows en kantoorsoftware gebruiken, is de hp jornada 720 met kleurenscherm de ideale handheld pc. hij werkt met de vertrouwde windows applicaties en biedt mobiel informatiebeheer - persoonlijk en zakelijk. hij is geschikt voor het maken van notities, voor e-mail en webtoegang, hij is handig en veilig in het gebruik, uiterst draagbaar en autonoom. de hp jornada 720 handheld pc houdt u volledig bij als u onderweg bent en zorgt dat u met minimale inspanning op de hoogte blijft en contact houdt met de thuisbasis. of u nu persoonlijke informatie beheert, notities maakt, uw e-mail afhandelt of op het internet werkt, de hp jornada 720 heeft de kracht, de flexibiliteit en de snelheid die u onderweg nodig hebt. hij is bovendien voorzien van een kleurenscherm, een ruim toetsenbord, een ingebouwd modem en een batterij met extra lange gebruiksduur.

Korte samenvatting HP Jornada 720 PDA:
Deze korte samenvatting van de HP Jornada 720 PDA-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP Jornada 720

Lange samenvatting HP Jornada 720 PDA:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Jornada 720 PDA, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP Jornada 720

Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2016-06-01 04:52:40
Testseek has collected 4 expert reviews for HP Jornada 720 handheld mobile computer but no overall score was given. Click below and use Testseek to find all ratings, product awards and conclusions.
0%
Source Review comments Score
mobile-review.com
Updated:
2016-06-01 04:52:38
Увидев название статьи внимательный читатель возможно усмехнется и захочет напомнить автору что описываемый КПК появился почти год назад и следовательно практического интереса уже не представляет. На мой взгляд это не совсем так: ведь с уходом с...
0%
mobileimho.ru
Updated:
2016-06-01 04:52:40
Это одно из последних устройств, выпущенное в форм-факторе «клавиатурный КПК».Вышедшая в конце XX века, Jornada оснащена по последнему слову тогдашней техники. Удобство и богатый функционал позволяют использовать некоторые возможности устройства и сегодня...
0%
v3.co.uk
Updated:
2016-06-01 04:52:40
A truly large colour screen and a practical keyboard make this the perfect device for the business user.
0%
the-gadgeteer.com
Updated:
2016-06-01 04:52:40
Product Requirements:Desktop:Windows 98/95, NT, 2000...
0%
Toon alle
Customer service details
X