Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP 146GB SAS 146GB SAS interne harde schijf

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
146GB SAS
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
EA330AA
Categorie
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:\
- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.\
- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.\
- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 feb 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 99526
Deze statistiek is gebaseerd op de 75031 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-02-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73314 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 sep 2017 03:42:39
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam HP 146GB SAS 146GB SAS interne harde schijf :
De korte redactionele beschrijving van HP 146GB SAS 146GB SAS interne harde schijf

HP 146GB SAS 15K Hard Drive
Meer>>>

HP 146GB SAS 146GB SAS interne harde schijf:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 146GB SAS 146GB SAS interne harde schijf.
HP Serial Attached SCSI vaste schijven bieden een enorme extra capaciteit voor opslag van grote bestanden en backups van kritische data.

• Hogere overdrachtssnelheden, betere systeemventilatie, hogere bandbreedte en meer ruimte voor snelheidsverbetering in de toekomst


• Biedt burst-overdrachtssnelheden voor data tot 3 Gb/sec. Sustained overdrachtssnelheden variëren maar bedragen gemiddeld 50 to 90 MB/sec in sequentiële leesbewerkingen


• SAS biedt een vier-draads vervanging voor de fysieke kabellaag van parallelle SCSI
Korte samenvatting HP 146GB SAS 146GB SAS interne harde schijf:
Deze korte samenvatting van de HP 146GB SAS 146GB SAS interne harde schijf-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP 146GB SAS, 146 GB, 15000 RPM, SAS, HDD
Lange samenvatting HP 146GB SAS 146GB SAS interne harde schijf :

HP 146GB SAS. Opslagcapaciteit harde schijf: 146 GB, Rotatiesnelheid harde schijf: 15000 RPM, Harde schijf-interface: SAS, Soort apparaat: HDD

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 146GB SAS 146GB SAS interne harde schijf, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf *
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
146 GB
Harde schijf-interface *
SAS
Rotatiesnelheid harde schijf *
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
15000 RPM
Component voor *
Server/werkplaats
Harde schijf
Soort apparaat *
HDD
Transfersnelheid interface harde schijf
3 Gbit/s
Inhoud van de verpakking
Adapter opslagschijf inbegrepen *
No
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
MicroStorage

MicroStorage MBA3147RC-MS/HP 247GB SAS interne harde schijf
(show image)
MBA3147RC-MS/HP MBA3147RC-MS/HP EUR 123,38
(excl. VAT)
EUR 148,07 (incl. VAT)
Land Distributor
Österreich 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
X