Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Compaq d330 P4 HT 3.0E GHz 2x256M/80G CD-ROM LAN WXP Pro SP1a

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Compaq d330 P4 HT 3.0E GHz 2x256M/80G CD-ROM LAN WXP Pro SP1a
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DZ007A
GTIN (EAN/UPC) :
Global Trade Identification Number (GTIN), European Article Number (EAN) of Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0829160255217
Categorie
PC's ofwel Personal Computers zijn computers voor persoonlijk gebruik. Ze bestaan altijd uit de volgende onderdelen: - Een processor (CPU), dit onderdeel doet het rekenwerk en bepaalt voor een groot gedeelte de prestaties van uw computer. - Werkgeheugen (RAM), dit is zeer snel geheugen waarin tijdelijk gegevens worden opgeslagen die door de processor bewerkt worden. - Moederbord, dit verbindt alle onderdelen van uw computer met elkaar, vaak zijn hier ook nog een geluidkaart, die maakt dat uw computer geluid kan afspelen, een netwerkkaart, die het mogelijk maakt uw computer op een netwerk aan te sluiten en nog andere onderdelen in geïntegreerd. - Videokaart, dit onderdeel maakt het beeld van uw computer en is dan ook bepalend voor de grafische prestaties van uw computer. Op micro-atx moederborden is de videokaart vaak geïntegreerd. Geïntegreerde videokaarten zijn meestal niet erg geschikt om spellen mee te spelen, maar voor bijvoorbeeld het kijken van een film zijn ze prima geschikt. - Harde schijf, dit is het
PC's/werkstations
Datasheetkwaliteit: aangemaakt doorHP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorHP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 13183
Deze statistiek is gebaseerd op de 96333 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 94159 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 Apr 2019 04:27:54
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: De drie jaar (3-1-1) garantie en service omvatten drie jaar garantie op onderdelen en één jaar op arbeid en on-site reparatie.
Lange productnaam HP Compaq d330 P4 HT 3.0E GHz 2x256M/80G CD-ROM LAN WXP Pro SP1a :
De korte redactionele beschrijving van HP Compaq d330 P4 HT 3.0E GHz 2x256M/80G CD-ROM LAN WXP Pro SP1a

hp compaq d330 microtower
Meer>>>
HP Compaq d330 P4 HT 3.0E GHz 2x256M/80G CD-ROM LAN WXP Pro SP1a:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Compaq d330 P4 HT 3.0E GHz 2x256M/80G CD-ROM LAN WXP Pro SP1a.

De HP Compaq d330 microtower biedt de allernieuwste, beproefde technologie in een ruimtebesparend towermodel, een ideale balans tussen prijs en prestaties en ruime keuze uit functionaliteit en opties voor iedere computerbehoefte.Biedt het nieuwste in beproefde technologie plus de allerbeste prijs-prestatieverhouding en talloze functies om in de behoeften van elke onderneming te voorzien.De HP Compaq Business Desktop familie biedt een perfecte combinatie van kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties voor uw computerbehoeften, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en investeringsbescherming. Of u nu superieure stabiliteit en beheereigenschappen zoekt met lage levenscycluskosten, of desktop pc's met bewezen technologie, superieure prijs-prestatieverhouding en een brede keuze aan functionaliteit en opties, of een voordelige instapmodel pc met alle essentiële computerfuncties de HP Desktop familie biedt de oplossing.

Korte samenvatting HP Compaq d330 P4 HT 3.0E GHz 2x256M/80G CD-ROM LAN WXP Pro SP1a:
Deze korte samenvatting van de HP Compaq d330 P4 HT 3.0E GHz 2x256M/80G CD-ROM LAN WXP Pro SP1a-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP Compaq d330 P4 HT 3.0E GHz 2x256M/80G CD-ROM LAN WXP Pro SP1a

Lange samenvatting HP Compaq d330 P4 HT 3.0E GHz 2x256M/80G CD-ROM LAN WXP Pro SP1a:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Compaq d330 P4 HT 3.0E GHz 2x256M/80G CD-ROM LAN WXP Pro SP1a, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP Compaq d330 P4 HT 3.0E GHz 2x256M/80G CD-ROM LAN WXP Pro SP1a