Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP "Bulk" Pack Smart Cards - No reader (Min order Qtys 10) interfacekaart/-adapter

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
"Bulk" Pack Smart Cards - No reader (Min order Qtys 10)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DR032A
Categorie
An explansion board you insert into your computer so the computer can be connected to a network
interfacekaarten/-adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 32078
Deze statistiek is gebaseerd op de 74952 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73245 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 jun 2017 03:03:43
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam HP "Bulk" Pack Smart Cards - No reader (Min order Qtys 10) interfacekaart/-adapter :
De korte redactionele beschrijving van HP "Bulk" Pack Smart Cards - No reader (Min order Qtys 10) interfacekaart/-adapter

De PC Smart Card biedt extra beveiliging. Als u deze samen met HP Protect Tools software gebruikt – en HP BIOS authenticatie vóór het opstarten is ingeschakeld – hebt u een geldige Smart Card en PIN-code nodig om toegang tot de notebook te krijgen. Moet worden gebruikt in combinatie met een Smart Card Reader.
Meer>>>

HP "Bulk" Pack Smart Cards - No reader (Min order Qtys 10) interfacekaart/-adapter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP "Bulk" Pack Smart Cards - No reader (Min order Qtys 10) interfacekaart/-adapter.
De PC Smart Card biedt extra beveiliging. Als u deze samen met HP Protect Tools software gebruikt – en HP BIOS authenticatie vóór het opstarten is ingeschakeld – hebt u een geldige Smart Card en PIN-code nodig om toegang tot de notebook te krijgen. Dit product vormt een uitstekende beveiligingsoplossing voor notebooks. Als de Smart Card in combinatie met de eigen beveiliging van de notebook en het besturingssysteem wordt gebruikt, kan de toegang tot de gegevens op de notebook en het bedrijfsnetwerk beter worden gecontroleerd. Moet worden gebruikt met een Smart Card Reader.
Korte samenvatting HP "Bulk" Pack Smart Cards - No reader (Min order Qtys 10) interfacekaart/-adapter:
Deze korte samenvatting van de HP "Bulk" Pack Smart Cards - No reader (Min order Qtys 10) interfacekaart/-adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP "Bulk" Pack Smart Cards - No reader (Min order Qtys 10)
Lange samenvatting HP "Bulk" Pack Smart Cards - No reader (Min order Qtys 10) interfacekaart/-adapter :

HP "Bulk" Pack Smart Cards - No reader (Min order Qtys 10)

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP "Bulk" Pack Smart Cards - No reader (Min order Qtys 10) interfacekaart/-adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

X