Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP compaq d230 P4 2.4 GHz 256M/40G Microtower CD-ROM WXP Pro

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
compaq d230 P4 2.4 GHz 256M/40G Microtower CD-ROM WXP Pro
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DM511T
Categorie
PC\'s ofwel Personal Computers zijn computers voor persoonlijk gebruik. Ze bestaan altijd uit de volgende onderdelen:\
- Een processor (CPU), dit onderdeel doet het rekenwerk en bepaalt voor een groot gedeelte de prestaties van uw computer.\
- Werkgeheugen (RAM), dit is zeer snel geheugen waarin tijdelijk gegevens worden opgeslagen die door de processor bewerkt worden.\
- Moederbord, dit verbindt alle onderdelen van uw computer met elkaar, vaak zijn hier ook nog een geluidkaart, die maakt dat uw computer geluid kan afspelen, een netwerkkaart, die het mogelijk maakt uw computer op een netwerk aan te sluiten en nog andere onderdelen in geïntegreerd.\
- Videokaart, dit onderdeel maakt het beeld van uw computer en is dan ook bepalend voor de grafische prestaties van uw computer. Op micro-atx moederborden is de videokaart vaak geïntegreerd. Geïntegreerde videokaarten zijn meestal niet erg geschikt om spellen mee te spelen, maar voor bijvoorbeeld het kijken van een film zijn ze prima geschikt.\
- Harde schijf,
PC's/werkstations show
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 41802
Deze statistiek is gebaseerd op de 76048 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 74315 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 07 okt 2017 10:37:41
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: De drie jaar (3-1-1) garantie en service omvatten drie jaar garantie op onderdelen en één jaar op arbeid en on-site reparatie.
Meer>>>
HP compaq d230 P4 2.4 GHz 256M/40G Microtower CD-ROM WXP Pro:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP compaq d230 P4 2.4 GHz 256M/40G Microtower CD-ROM WXP Pro.

De HP Compaq Business Desktop d230 is een uiterst voordelige en betrouwbare desktop pc die bedrijven die een goede prijs-prestatieverhouding zoeken de prestaties en kwaliteit biedt die ze nodig hebben voor vrijwel alle basiscomputerbehoeften.

Korte samenvatting HP compaq d230 P4 2.4 GHz 256M/40G Microtower CD-ROM WXP Pro:
Deze korte samenvatting van de HP compaq d230 P4 2.4 GHz 256M/40G Microtower CD-ROM WXP Pro-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP compaq d230 P4 2.4 GHz 256M/40G Microtower CD-ROM WXP Pro

Lange samenvatting HP compaq d230 P4 2.4 GHz 256M/40G Microtower CD-ROM WXP Pro:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP compaq d230 P4 2.4 GHz 256M/40G Microtower CD-ROM WXP Pro, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP compaq d230 P4 2.4 GHz 256M/40G Microtower CD-ROM WXP Pro

X