Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Compaq d530 P4 HT 3,0E GHz 2 x 256 Mb/40 Gb dvd-cdrw LAN WXP Pro SP1a

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Compaq d530 P4 HT 3,0E GHz 2 x 256 Mb/40 Gb dvd-cdrw LAN WXP Pro SP1a
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DF379A
Categorie
PC\'s ofwel Personal Computers zijn computers voor persoonlijk gebruik. Ze bestaan altijd uit de volgende onderdelen:\
- Een processor (CPU), dit onderdeel doet het rekenwerk en bepaalt voor een groot gedeelte de prestaties van uw computer.\
- Werkgeheugen (RAM), dit is zeer snel geheugen waarin tijdelijk gegevens worden opgeslagen die door de processor bewerkt worden.\
- Moederbord, dit verbindt alle onderdelen van uw computer met elkaar, vaak zijn hier ook nog een geluidkaart, die maakt dat uw computer geluid kan afspelen, een netwerkkaart, die het mogelijk maakt uw computer op een netwerk aan te sluiten en nog andere onderdelen in geïntegreerd.\
- Videokaart, dit onderdeel maakt het beeld van uw computer en is dan ook bepalend voor de grafische prestaties van uw computer. Op micro-atx moederborden is de videokaart vaak geïntegreerd. Geïntegreerde videokaarten zijn meestal niet erg geschikt om spellen mee te spelen, maar voor bijvoorbeeld het kijken van een film zijn ze prima geschikt.\
- Harde schijf,
PC's/werkstations show
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 12742
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:23:19
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: De drie jaar (3-3-3) garantie en service omvat drie jaar on-site service op de volgende werkdag voor onderdelen en arbeid.
Lange productnaam HP Compaq d530 P4 HT 3,0E GHz 2 x 256 Mb/40 Gb dvd-cdrw LAN WXP Pro SP1a :
De korte redactionele beschrijving van HP Compaq d530 P4 HT 3,0E GHz 2 x 256 Mb/40 Gb dvd-cdrw LAN WXP Pro SP1a

HP Compaq d530 convertible minitowerHP Compaq d530 convertible minitower
Meer>>>

HP Compaq d530 P4 HT 3,0E GHz 2 x 256 Mb/40 Gb dvd-cdrw LAN WXP Pro SP1a:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Compaq d530 P4 HT 3,0E GHz 2 x 256 Mb/40 Gb dvd-cdrw LAN WXP Pro SP1a.
De HP Compaq Business Desktop d530 serie biedt de stabiliteit en beheermogelijkheden die u nodig hebt om de gebruikskosten te verminderen, de productiviteit te verhogen en het pc-eigendom in de onderneming minder ingewikkeld te maken. Naast een gemeenschappelijk software-image, verbeterde beheeroplossingen, een overzichtelijk productaanbod en wereldwijde beschikbaarheid en garantie biedt de HP Compaq d530 serie tevens nieuwe form factors, een kast waarbij service-onderhoud gemakkelijk is en opties voor de standaard. Van de kleinste tot de grootste modellen bieden deze pc's oplossingen voor bijna elke kantoorconfiguratie, van databases tot klantinterfaces. De d530 wordt geleverd met Broadcom gigabit Ethernet voor LAN-snelheden van 10/100/1000 Mbps en kan de infrastructuur voordelig updaten en voorbereiden voor de bedrijfstechnologieën van morgen. Breid de kracht van het netwerk uit tot aan de rand.De HP Compaq d530 convertible minitower combineert maximale uitbreidingsmogelijkheden en flexibiliteit met snelle, gereedschapvrije conversie van minitower- naar desktopmodel voor betere integratie in enterprise-omgevingen.Biedt de stabiliteit en beheermogelijkheden die u nodig hebt om de gebruikskosten te verminderen, de productiviteit te verhogen en het pc-eigendom in de onderneming minder ingewikkeld te maken.De HP Compaq Business Desktop d530 biedt de stabiliteit en beheermogelijkheden die ondernemingen nodig hebben
Korte samenvatting HP Compaq d530 P4 HT 3,0E GHz 2 x 256 Mb/40 Gb dvd-cdrw LAN WXP Pro SP1a:
Deze korte samenvatting van de HP Compaq d530 P4 HT 3,0E GHz 2 x 256 Mb/40 Gb dvd-cdrw LAN WXP Pro SP1a-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Compaq d530 P4 HT 3,0E GHz 2 x 256 Mb/40 Gb dvd-cdrw LAN WXP Pro SP1a
Lange samenvatting HP Compaq d530 P4 HT 3,0E GHz 2 x 256 Mb/40 Gb dvd-cdrw LAN WXP Pro SP1a :

HP Compaq d530 P4 HT 3,0E GHz 2 x 256 Mb/40 Gb dvd-cdrw LAN WXP Pro SP1a

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Compaq d530 P4 HT 3,0E GHz 2 x 256 Mb/40 Gb dvd-cdrw LAN WXP Pro SP1a, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X