Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP PS/2 Scroll Mouse PS/2 Ambidextrous Zwart muis

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
PS/2 Scroll Mouse
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DD440K
Categorie
De muis is samen met het toetsenbord de belangrijkste manier van communiceren met de computer. Let u er bij het kopen van een muis op dat u de juiste aansluiting kiest, zodat u hem kunt gebruiken met uw computer.\
De vier belangrijkste aansluitingen zijn: \
- USB, dit is de modernste. Deze herkent u aan de platte stekker.\
- PS/2 wordt nog veel gebruikt voor PC\'s. Deze kunt u herkennen aan de ronde stekker.\
- Bluetooth is een draadloze methode.\
- Serieel, dit soort aansluiting is vrij ouderwets. Seriële stekkers zijn trapeziumvormig.
muizen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 68281
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 13:10:28
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Garantie: Uw garantieoptie bedraagt één jaar (HP optie garantieperiode) vervanging van onderdelen op alle opties van het merk HP of Compaq (HP opties). Als uw HP optie is geïnstalleerd in een HP hardwareproduct, kan HP de garantieservice verlenen gedurende de HP optie garantieperiode of de resterende garantieperiode van het HP hardwareproduct waarin de HP optie is geïnstalleerd, welke periode langer is, maar niet langer dan drie (3) jaar vanaf de datum waarop u de HP optie hebt aangeschaft.
Lange productnaam HP PS/2 Scroll Mouse PS/2 Ambidextrous Zwart muis :
De korte redactionele beschrijving van HP PS/2 Scroll Mouse PS/2 Ambidextrous Zwart muis

HP Scroll Mouse
Meer>>>

HP PS/2 Scroll Mouse PS/2 Ambidextrous Zwart muis:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP PS/2 Scroll Mouse PS/2 Ambidextrous Zwart muis.
De HP PS/2 scroll-muis is een elegante muis met twee knoppen en een handig wieltje, die uitstekend presteert. Gebruik het wieltje om snel en gemakkelijk te scrollen in documenten en op het web of als derde knop. De HP PS/2 scroll-muis is door zijn ergonomische vorm comfortabel te gebruiken met beide handen.

• Ontwerp past comfortabel in beide handen


• Wiel om makkelijk te scrollen fungeert als derde knop


• Snellere navigatie door documenten op het web
Korte samenvatting HP PS/2 Scroll Mouse PS/2 Ambidextrous Zwart muis:
Deze korte samenvatting van de HP PS/2 Scroll Mouse PS/2 Ambidextrous Zwart muis-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP PS/2 Scroll Mouse, Ambidextrous, PS/2, Zwart
Lange samenvatting HP PS/2 Scroll Mouse PS/2 Ambidextrous Zwart muis :

HP PS/2 Scroll Mouse. Vormfactor: Ambidextrous. Aansluiting: PS/2, Aantal knoppen: 2, Scroll type: Wiel. Stroombron: Kabel. Kleur van het product: Zwart

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP PS/2 Scroll Mouse PS/2 Ambidextrous Zwart muis, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Invoerapparaat
Aansluiting *
PS/2
Bedoeld voor *
Kantoor
Aantal knoppen *
2
Scroll type *
Wiel
Aanbevolen gebruik *
PC
Scroll
Yes
Aantal scroll wheels
1
Design
Vormfactor *
Eigenschappen van de buitenkant van het product.
Ambidextrous
Kleur van het product *
Zwart
Design
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Ergonomie
Plug and play
Plug & Play is een standaard voor de communicatie tussen verschillende apparatuur waardoor aansluiten/installeren zeer makkelijk wordt.
Yes
Energie
Stroombron
Kabel
Minimale systeemeisen
Ondersteunt Windows
Yes
Ondersteunt Linux
Yes
Overige specificaties
Aantal inbegrepen producten
100 stuk(s)
Land Distributor
Nederland 2 distributor(s)
United Kingdom 3 distributor(s)
Deutschland 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)