Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Compaq Evo D310v P/4 2.4N GHz 128M 40G microtower CD-ROM Win XP HE

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Compaq Evo D310v P/4 2.4N GHz 128M 40G microtower CD-ROM Win XP HE
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DD107A
Categorie
PC\'s ofwel Personal Computers zijn computers voor persoonlijk gebruik. Ze bestaan altijd uit de volgende onderdelen:\
- Een processor (CPU), dit onderdeel doet het rekenwerk en bepaalt voor een groot gedeelte de prestaties van uw computer.\
- Werkgeheugen (RAM), dit is zeer snel geheugen waarin tijdelijk gegevens worden opgeslagen die door de processor bewerkt worden.\
- Moederbord, dit verbindt alle onderdelen van uw computer met elkaar, vaak zijn hier ook nog een geluidkaart, die maakt dat uw computer geluid kan afspelen, een netwerkkaart, die het mogelijk maakt uw computer op een netwerk aan te sluiten en nog andere onderdelen in geïntegreerd.\
- Videokaart, dit onderdeel maakt het beeld van uw computer en is dan ook bepalend voor de grafische prestaties van uw computer. Op micro-atx moederborden is de videokaart vaak geïntegreerd. Geïntegreerde videokaarten zijn meestal niet erg geschikt om spellen mee te spelen, maar voor bijvoorbeeld het kijken van een film zijn ze prima geschikt.\
- Harde schijf,
PC's/werkstations show
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 10607
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:11:25
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: On-site garantie: Deze 1-jarige (13-1-1) garantie omvat 1 jaar on-site service op de volgende werkdag voor onderdelen en arbeid en en omvat gratis 24 x 7 telefonische support. Wereldwijde dekking waarborgt dat elk product dat is aangeschaft in een bepaald land en wordt overgebracht naar een ander land (waarvoor geen beperking geldt) volledig wordt gedekt door de oorspronkelijke garantie en service. Een jaar on-site en arbeid zijn niet in alle landen beschikbaar.
Meer>>>

HP Compaq Evo D310v P/4 2.4N GHz 128M 40G microtower CD-ROM Win XP HE:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Compaq Evo D310v P/4 2.4N GHz 128M 40G microtower CD-ROM Win XP HE.
Hoogwaardige, scherp geprijsde pc's voor alle zakelijke toepassingen, optimaal geconfigureerd met beproefde technologie.
Korte samenvatting HP Compaq Evo D310v P/4 2.4N GHz 128M 40G microtower CD-ROM Win XP HE:
Deze korte samenvatting van de HP Compaq Evo D310v P/4 2.4N GHz 128M 40G microtower CD-ROM Win XP HE-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Compaq Evo D310v P/4 2.4N GHz 128M 40G microtower CD-ROM Win XP HE
Lange samenvatting HP Compaq Evo D310v P/4 2.4N GHz 128M 40G microtower CD-ROM Win XP HE :

HP Compaq Evo D310v P/4 2.4N GHz 128M 40G microtower CD-ROM Win XP HE

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Compaq Evo D310v P/4 2.4N GHz 128M 40G microtower CD-ROM Win XP HE, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X