Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP 24X MultiBay CD-RW/DVD Combo Drive optisch schijfstation

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
24X MultiBay CD-RW/DVD Combo Drive
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DC364A
Categorie
Met deze drives kunt u DVD\'s en/of CD\'s lezen en (her)schrijven in veel verschillende formaten. Let u bij DVD branders op het verschil tussen DVD+R en DVD-R, vaak kunnen branders niet allebei de formaten schrijven, soms ook wel. Als u een DVD brander koopt die slechts één van deze twee formaten kan schrijven moet u bij het kopen van beschrijfbare DVD\'s altijd opletten dat u de juiste schijfjes koopt. Nieuwere DVD spelers kunnen ook Dual Layer DVD\'s beschrijven, deze schijfjes hebben een capaciteit van 8.5GB in plaats van de gebruikelijke 4.7GB. DVD spelers/(her)schrijvers kunnen over het algemeen ook CD\'s lezen/(her)schrijven. \
De gebruikte snelheidsaanduidingen werken op de volgende manier: een 40x (spreek uit als "40 speed") CD brander kan veertig maal zo snel CD\'s branden als een ouderwetse audio-CD speler ze kon lezen, wat overeenkomt met 40 x 150 KB/s = 6 000 KB/s. Eén DVD speed is gelijk aan 1350 KB/s, dus 9 keer zo snel als één CD speed. Een 16x DVD speler is dus even snel als een 16
optische schijfstations
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 21 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 27194
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 21-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 apr 2017 14:49:28
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam HP 24X MultiBay CD-RW/DVD Combo Drive optisch schijfstation :
De korte redactionele beschrijving van HP 24X MultiBay CD-RW/DVD Combo Drive optisch schijfstation

24X MultiBay CD-RW/DVD Combo Drive
Meer>>>

HP 24X MultiBay CD-RW/DVD Combo Drive optisch schijfstation:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 24X MultiBay CD-RW/DVD Combo Drive optisch schijfstation.
De 24x cd-rw/dvd-rom combo-drive is een 12,7 mm hoog verwisselbaar apparaat voor gegevensopslag (lademodel) dat kan schrijven naar cd-r en cd-rw media en kan lezen van alle industriestandaard dvd's en cd's.
Korte samenvatting HP 24X MultiBay CD-RW/DVD Combo Drive optisch schijfstation:
Deze korte samenvatting van de HP 24X MultiBay CD-RW/DVD Combo Drive optisch schijfstation-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP 24X MultiBay CD-RW/DVD Combo Drive
Lange samenvatting HP 24X MultiBay CD-RW/DVD Combo Drive optisch schijfstation :

HP 24X MultiBay CD-RW/DVD Combo Drive

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 24X MultiBay CD-RW/DVD Combo Drive optisch schijfstation, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X