Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Printing Paper, 500 vel, A3/297 x 420 mm

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Printing Paper, 500 vel, A3/297 x 420 mm
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CHP220
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
3141725000184
Categorie
Speciaal papier voor inkjetprinters, vaak voorzien van een speciale laag die er bijvoorbeeld voor zorgt dat de inkt sneller droogt en/of prints er langer goed uitzien.
Printerpapier
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorHP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 118516
Deze statistiek is gebaseerd op de 93413 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 91294 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 11 sep 2020 12:01:38
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Garantie: Voor dit product geldt een wereldwijde garantie plus service en support van HP Customer Care. Als u niet volledig tevreden bent, kijk dan op de HP website http:///support voor informatie over services en support van HP, of ga voor garantie naar uw leverancier. Dit vertegenwoordigt geen inbreuk op uw wettelijk vastgelegde rechten.
Lange productnaam HP Printing Paper, 500 vel, A3/297 x 420 mm :
De korte redactionele beschrijving van HP Printing Paper, 500 vel, A3/297 x 420 mm

HP Printing Paper, 500 vel, A3/297 x 420 mm
Meer>>>
HP Printing Paper, 500 vel, A3/297 x 420 mm:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Printing Paper, 500 vel, A3/297 x 420 mm.

HP Printing Paper is een papieroplossing voor al het dagelijkse printwerk - memo's, concepten, kopieën, e-mailbijlagen, notulen, handouts en datasheets. Dit multifunctionele papier is ontworpen voor laser- en inkjetprinters, copiers en faxapparaten.Helderder en witter dan gewoon kopieerpapier.

Uniform uiterlijk zorgt voor heldere, scherpe resultaten op alle kantoorapparaten.

Veelzijdig, efficiënt en veegvast.

Korte samenvatting HP Printing Paper, 500 vel, A3/297 x 420 mm:
Deze korte samenvatting van de HP Printing Paper, 500 vel, A3/297 x 420 mm-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP Printing Paper, 500 vel, A3/297 x 420 mm, A3 (297x420 mm), Mat, 500 vel, Wit, 80 g/m², Enterprise

Lange samenvatting HP Printing Paper, 500 vel, A3/297 x 420 mm:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Printing Paper, 500 vel, A3/297 x 420 mm, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP Printing Paper, 500 vel, A3/297 x 420 mm. Papier afmeting: A3 (297x420 mm), Type finish: Mat, Vellen per pak: 500 vel. Breedte verpakking: 420 mm, Hoogte verpakking: 53 mm, Gewicht verpakking: 5 kg. Aantal vel per pak: 500 vel

Kenmerken
Papier afmeting *
The size of the paper e.g. A4, A3.
A3 (297x420 mm)
Type finish *
Het soort finish van een product, zoals mat of glanzend.
Mat
Vellen per pak *
The number of sheets of paper etc. in each pack.
500 vel
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit
Media gewicht *
The weight of the media used with this product.
80 g/m²
HP-segment
Enterprise
Gewicht en omvang
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
420 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
53 mm
Gewicht en omvang
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
5 kg
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 35 °C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
0 - 40 °C
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Overige specificaties
Aantal vel per pak
Number of media (paper or film) sheets in package
500 vel
Land Distributeur
Deutschland 1 distributor(s)
United Kingdom 2 distributor(s)
Danmark 2 distributor(s)
Sverige 1 distributor(s)
Norway 1 distributor(s)
Czech Republic 1 distributor(s)
United Arab Emirates 2 distributor(s)
X