Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Office Paper, 5 riem/4 perforaties, A4/210 x 297 mm

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Office Paper, 5 riem/4 perforaties, A4/210 x 297 mm
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CHP112
Categorie
Speciaal papier voor inkjetprinters, vaak voorzien van een speciale laag die er bijvoorbeeld voor zorgt dat de inkt sneller droogt en/of prints er langer goed uitzien.
printerpapier
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 113763
Deze statistiek is gebaseerd op de 74952 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73245 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 19 nov 2017 21:28:32
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: e: Voor dit HP product geldt een wereldwijde plus service en support van HP Customer Care.
e: Voor dit HP product geldt een wereldwijde plus service en support van HP Customer Care. Als u niet volledig tevreden bent, kijk dan op de HP website http:///support voor informatie over services en support van HP, of ga voor naar uw leverancier. Dit vertegenwoordigt geen inbreuk op uw wettelijk vastgelegde rechten.
Lange productnaam HP Office Paper, 5 riem/4 perforaties, A4/210 x 297 mm :
De korte redactionele beschrijving van HP Office Paper, 5 riem/4 perforaties, A4/210 x 297 mm

HP Office Paper, 5 riem/4 perforaties, A4/210 x 297 mm
Meer>>>

HP Office Paper, 5 riem/4 perforaties, A4/210 x 297 mm:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Office Paper, 5 riem/4 perforaties, A4/210 x 297 mm.
HP Office Paper is speciaal ontworpen voor algemeen kantoorgebruik – memo's, concepten, kopieën, e-mailbijlagen, notulen, handouts en datasheets. Het verhoogt de productiviteit en reduceert de noodzaak voor interventie.
Korte samenvatting HP Office Paper, 5 riem/4 perforaties, A4/210 x 297 mm:
Deze korte samenvatting van de HP Office Paper, 5 riem/4 perforaties, A4/210 x 297 mm-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Office Paper, 5 riem/4 perforaties, A4/210 x 297 mm
Lange samenvatting HP Office Paper, 5 riem/4 perforaties, A4/210 x 297 mm :

HP Office Paper, 5 riem/4 perforaties, A4/210 x 297 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Office Paper, 5 riem/4 perforaties, A4/210 x 297 mm, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

X