Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP 9250c Digital Sender

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
9250c Digital Sender
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CB472A#ABH
Categorie
Scannen en mailen van documenten
digital senders
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 11 mrt 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 66759
Deze statistiek is gebaseerd op de 74970 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 11-03-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73259 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 okt 2017 07:32:19
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 1 jaar
Lange productnaam HP 9250c Digital Sender :
De korte redactionele beschrijving van HP 9250c Digital Sender

9250c Digital Sender 8-bit Flatbed, ADF, 1 x Fast Ethernet 10/100 Base-TX, 1 x EIO, 1 x USB, 1 x Host USB
Meer>>>

HP 9250c Digital Sender:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 9250c Digital Sender.
Ideaal voor afdelingen, externe locaties en bijkantoren van middelgrote en grote organisaties, zoals banken, financiële of juridische instellingen en overheidsinstellingen met een intensieve papierworkflow. Door elektronische versies van originele documenten te creëren en te archiveren, kunnen deze organisaties ruimte besparen en informatie snel en gemakkelijk distribueren.

- Dit apparaat verhoogt de efficiency en de productiviteit. Grote hoeveelheden papieren documenten converteren naar digitale bestanden, om deze snel te delen en op te halen. Scannen naar e-mail, netwerkmap, fax en printer met een snelheid van maximaal 51 afbeeldingen per minuut.

- Het apparaat is eenvoudig te gebruiken, te installeren en te beheren. Gebruiksvriendelijk touchscreenpaneel en configureerbare menutoetsen of een apart toetsenbord om handig door de functies te navigeren. Tekstherkenningssoftware (OCR) om de zoekmogelijkheden te verfijnen.

- Met de knop voor veilig verzenden worden data via een veilig kanaal verzonden naar een server die de HP DSS 4.0 software ondersteunt. Authenticatie verifieert de identiteit van de afzender, encryptie beveiligt bestanden en de vaste schijf van het apparaat kan worden gewist.
Korte samenvatting HP 9250c Digital Sender:
Deze korte samenvatting van de HP 9250c Digital Sender-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP 9250c Digital Sender
Lange samenvatting HP 9250c Digital Sender :

HP 9250c Digital Sender

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 9250c Digital Sender, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Technische details
Energy Star-certificaat *
No
Meegeleverde software
HP DSS 4
Kleurdiepte
8-bit
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 2000 Professional; Windows 2000 Server; Windows 2000 Advanced Server; Windows XP Professional; Windows Server 2003; Windows Server 2003 Enterprise
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
452 x 571 x 340 mm
Scan bestandsformaten
PDF,TIFF
Opslagcapaciteit harde schijf
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
40 GB
Hardwarematige scanresolutie
De scanresolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
600 x 600 DPI
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
1 x 10/100 Base-TX, 1 x EIOt, 1 x USB
Ondersteunde mediatypen
Paper, labels and cards (via glass), transparencies
Minimale systeemeisen
Windows 2000 Professional, Windows XP Professional, Windows 2003
Netwerkgereed
Geeft aan of het product gereed is om aan te sluiten op een netwerk zodra uitgepakt.
Yes
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
15 - 80 procent
Bedrijfstemperatuur, bereik
32 - 104 °F
Stroomverbruik (PowerSave)
15,7 W
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
100 - 240 VAC
Frequentie van processor
De kloksnelheid van de processor. De kloksnelheid heeft tegenwoordig weinig meer met de werkelijke snelheid van de processor te maken, doordat verschillende processorfamilies en merken een verschillende hoeveelheid data per clock cycle verwerken. Vaak wordt de kloksnelheid in GHz (1 GHz = 1000 Mhz) uitgedrukt.
480 MHz
Scansnelheid (auto-documentinvoer)
Up to 55 ipm black-and-white, up to 33 ipm color
Soort scanner
Er bestaan verschillende soorten scanners:\n- Flatbed scanner - Dit soort scanners hebben een klep die u kunt openklappen om het te scannen document eronder te leggen.\n- Film scanner - Deze scanners zijn speciaal gemaakt voor het scannen van fotonegatieven.\n- Sheet-fed scanner - Dit type scanners kunt u documenten die u wilt scannen 'voeren'.\n- Pen scanner - Deze houdt u in uw hand en beweegt u over de in te scannen tekst of afbeelding.
Flatbed
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
15 - 85 procent
Temperatuur bij opslag
-22 - 140 °C
Ondersteunde netwerkprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
Via the HP Jetdirect Fast Ethernet embedded print server: TCP/IP (IP Direct mode; may require software from the NOS vendor or third party vendor: LPD, FTP, IPP), IPv4, Auto-IP, Apple Rendezvous compatible, Yrlnry, DLP, IGMP, NooyP / DHCP, INS, SNMP (v 1, v 2c, v3), HTTPHP DSS 4 supported network operating systems er OS requirements Windows 2000 Professional (Server or Advanced) or Windows XP rofessional, Windows 2003 Standard Server or Enterprise
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
20,5 kg
Capaciteit automatische documentinvoer
Number of sheets this product can hold in its ADF tray; expressed in sheets
50 vel
Kleurenscans
Geeft aan of het product kleuren kan scannen.
Yes
Gebruiksindicatie (maximaal)
60000 pagina's per maand
Elektromagnetische compatibiliteit
Lijst van landen en hun respectievelijke standaarden voor de emissie van elektromagnetische straling waaraan het product voldoet.
EMC: CISPR 22:1997/EN 55022:1998 Class B, EN 61000-3-2:2000, EN 61000-3-3:1995+A1, EN 55024:1998, FCC Title 47 CFR, Part 15 Class B (USA), ICES-003, Issue 4 (Canada), GB9254-1998, EMC Directive 89/336/EEC with CE Marking (Europe), other EMC approvals as required by individual countries.
Intern geheugen
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
256 MB
Temperatuur, in bedrijf
0 - 40 °C
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
692 x 585 x 504 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
27,4 kg
Veiligheid
List of regulatory standards for all countries in which this product has been certified
IEC 60950-1 (International), EN 60950-1 (EU), IEC 60825-1+A1+A2, UL/cUL Listed (US/Canada), GS License (Europe), EN 60825-1+A11+A2 Class 1, 21 CFR Ch. 1/SubCh. J (Class 1 Laser/LED Device) GB4943-2001, Low Voltage Directive 73/23/EEC with CE Marking (Europe). Other safety approvals as required by individual countries.
Gewicht pallet
241,9 kg
Technische details
Geluidskracht
Geluidskrachtniveau per ISO 9296; uitgedrukt in bels
(55 ipm): 6.7 B(A); idle: 5.0 B(A); sleep: 2.5 B(A)
Communicatie
Type of protocols used for this product
Windows SPNEGO Authentication, Kerberos Authentication, LDAP Authentication, LDAP over SSL Authentication Novell Authentication (NDS and Bindery modes), PIN Authentication
Bedieningspaneel
Description of the control panel of the product; including the available buttons; and the function of each button
VGA graphical touch-screen, contrast control dial, numeric keypad, sleep button, reset button, stop button, start button, attention light, data light, ready light
Formaten afwijkende media
5.8 x 8.2 to 8 x 14 (from the ADF only). Automatic two-sided printing unit, 50-sheet trays
Max. printvolume voor A4-formaat pagina's
60000 pagina's per maand
File-instellingen
Black and White, color
Internetfaxproviders
Anny Way Office Edition, AccPac, Biscom FAXCOM, Captaris RightFAX, Castelle FaxPress Premier, Castelle FaxPress, Castelle FaxPress Premiere, Cycos-mrs Unified Communication, Esker Pulse / Fax, Esker LanFax, FAXSys, Intercope FaxPlus / Open, Fenestrae Faxination, GFI FAXmaker, Genifax, Gold Fax, Imecom Integral Fax, Interstar LightningFax, Object Fax, Omtool, RedRock FaxNow!, RTEFax, Tobit DvISE, Topcall, Zetafax, NET SatisFAXtion
Maximum afmetingen (B x D x H)
Maximale afmetingen (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
452 x 724 x 340 mm
Ondersteunde mediaformaten
Letter, Executive, Legal (from the ADF only)
Mediagewichten per papierpad
60 - 120 g/m2
Stroomverbruik (indien actief)
98 W
Afmetingen van het product optioneel (imperial)
17.8 x 28.5 x 13.4 in with keyboard extended, 17.8 x 22.5 x 13.4 in without keyboard extended
Afmetingen van het product optioneel (metrisch)
452 x 724 x 340 mm with keyboard extended, 452 x 571 x 340 mm without keyboard extended
Gewicht van het product optioneel (imperial)
45 lb
Gewicht optioneel (metrisch)
20.5 kg
Aanbevolen mediagewicht
16 - 32 lb
Aanbevolen mediagewicht
60 - 120
Standaard mediaformaten
A4, A5, B5
Gewicht (imperiaal)
45
Workflow functies
Send to Workflow Folder, Send to FTP (both with OCR capabilities), and Send to Printer.
Compatibele netwerkbeheer tools
List of network management tools compatible with this product, including manufacturer and coined name
HP Web Jetadmin, Embedded Web Server, Digital Sending Configuration Utility
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 HP Jetdirect Fast Ethernet 10/100 Base-TX network port, 1 open EIO slot, 1 device USB port, 1 host USB port for limited applications
Aanbevolen temperatuur bij gebruik
0 - 40 °C
Invoermodi voor scannen
Ways by which the scanning process can be initiated with this product or used applications
Front panel, ADF scan, E-mail, Fax, Folder, Workflow, Secondary e-mail
Technische details
Process files with Optical Character Recognition (OCR)[1] to refine search options Scan to e-mail, printer[1], folder, and fax for communication, archival, and retrieval Scan documents at up to 29 colour and up to 55 black-and-white images per minute Add indexing data to documents via custom keys Automatic two-sided scanning improves efficiency and productivity An HP Jetdirect print server delivers best-in-class networking capability. An intuitive touch screen control panel makes it easy to navigate through digital sending functions
Digital sending standaardfuncties
Send to E-mail, Send to Folder, LDAP or local address book e-mail addressing, Kerberos and LDAP authentication, Group 1/Group 2 PIN authentication
X