Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP LaserJet 1018 Printer 600 x 600DPI A4

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
LaserJet
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
LaserJet 1018 Printer
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CB419A#428
Categorie
Laserprinters zijn snelle printers die afbeeldingen en tekst van hoge kwaliteit leveren door toner (een soort inkt in poedervorm) op het papier te bevestigen.
laserprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 03 mei 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 18311
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 03-05-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 12:20:45
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 1 jaar
Lange productnaam HP LaserJet 1018 Printer 600 x 600DPI A4 :
De korte redactionele beschrijving van HP LaserJet 1018 Printer 600 x 600DPI A4

LaserJet 1018 Printer
Meer>>>

HP LaserJet 1018 Printer 600 x 600DPI A4:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP LaserJet 1018 Printer 600 x 600DPI A4.
Hoogwaardige resultaten voor een scherpe prijs

HP LaserJet kwaliteit valt nu binnen uw budget. HP's voordeligste monochrome laserprinter met een betrouwbare HP LaserJet printcartridge produceert indrukwekkende resultaten tegen een zeer scherpe prijs. Deze compacte printer neemt weinig bureauruimte in beslag.

Kenmerken

- De voordelige HP LaserJet 1018 printer produceert documenten van hoge kwaliteit. Betrouwbare HP printcartridges en een effectieve uitvoerkwaliteit van 1200 dpi (600 x 600 dpi resolutie) waarborgen scherpe, duidelijke prints.
- Door zijn compacte model bespaart deze printer waardevolle ruimte en past hij gemakkelijk op een bureau of plank of in een kleine werkruimte. Snel resultaat: 12 ppm en de eerste pagina is snel gereed vanuit powersave-modus.
- Deze gebruiksvriendelijke laserprinter werkt zeer snel. Dankzij een Hi-Speed USB 2.0 interface hij is gemakkelijk te installeren, te gebruiken en te onderhouden. Ook de all-in-one HP LaserJet printcartridge is heel eenvoudig te installeren en te vervangen.
- Deze scherp geprijsde monochrome laserprinter biedt de beproefde betrouwbaarheid en prestaties die voorzien in de professionele printbehoeften van thuiskantoren en individuele gebruikers.
Korte samenvatting HP LaserJet 1018 Printer 600 x 600DPI A4:
Deze korte samenvatting van de HP LaserJet 1018 Printer 600 x 600DPI A4-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP LaserJet LaserJet 1018 Printer, 600 x 600 DPI, A4, 150 vel, 12 ppm
Lange samenvatting HP LaserJet 1018 Printer 600 x 600DPI A4 :

HP LaserJet LaserJet 1018 Printer. Aantal printcartridges: 1, Gebruiksindicatie (maximaal): 3000 pagina's per maand, Maximale resolutie: 600 x 600 DPI. Maximale ISO A-series papierformaat: A4. Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter): 12 ppm. Standaard invoercapaciteit: 150 vel. Standaard uitvoercapaciteit: 100 vel

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP LaserJet 1018 Printer 600 x 600DPI A4, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Printtechnologie
Kleur *
No
Maximale resolutie *
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
600 x 600 DPI
Gebruiksindicatie (maximaal) *
The maximum number of prints/copies made by a printer/copier in a fixed period.
3000 pagina's per maand
Aantal printcartridges *
The amount of print cartridges. A print cartridge is a container holding a quantity of ink which is inserted into a inkjet printer mechanism.
1
Zuinig printen
Of het product al dan niet voorzien is van speciale functies die het printen voordelig maken, of een lijst van deze functies.
Yes
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter) *
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
12 ppm
Printsnelheid (zwart, concept, A4/US Letter)
12 ppm
Tijdsduur tot de eerste pagina (zwart, normaal)
10 s
Invoercapaciteit
Standaard invoercapaciteit *
The number of sheets of paper that can be held by a device.
150 vel
Maximum invoercapaciteit
150 vel
Uitvoercapaciteit
Standaard uitvoercapaciteit *
The normal capacity for outputs for this product.
100 vel
Maximale uitvoercapaciteit
Maximum number of sheets this product can hold in all available standard and optional output trays
100 vel
Papier
Maximale ISO A-series papierformaat *
A4
Typen printmedia *
The types of media which are used in the printer/photocopier trays e.g. glossy paper, photo paper, envelopes.
Enveloppen, Labels, Normaal papier, Transparanten
ISO A-series afmetingen (A0...A9) *
Different sizes of paper from A0 (big) to A9 (small). A4 is the most common size used for printing documents.
A4,A5,A6
ISO B-series afmetingen (B0...B9)
B5
Ondersteunde mediatypen
The types of media which can be used with this product.
Paper (laser, plain), envelopes, labels, cardstock, transparencies, postcards
Mediaformaten (lade 1)
A4, A5, A6, B5, C5, DL, B5, 76 x 127 - 216 x 356 mm
Mediagewicht lade 1
60 - 163 g/m²
Netwerk
Netwerkgereed *
Geeft aan of het product gereed is om aan te sluiten op een netwerk zodra uitgepakt.
No
Ondersteunde network protocollen (IPv4)
None
Geheugen
Intern geheugen *
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
2 MB
Maximaal intern geheugen *
The maximum amount of memory inside a product, usually measured in bytes e.g megabytes (MB) or gigabytes (GB).
2 MB
Energie
Stroomverbruik (in standby)
The amount of electricity that is consumed when the product is on standby.
2 W
Stroomverbruik (PowerSave)
2 W
Certificaten
Energy Star-certificaat
This indicates that the product is compliant with Energy Star, which is an international standard for energy-efficient consumer products.
Yes
Prestatie
Type processor *
Yes
Processorfamilie
A family of processors is a group of processors produced by one company over a short period of time e.g. Intel Pentium processors.
RISC
Processormodel
The model number for the processor in a computer.
RISC
Frequentie van processor
De kloksnelheid van de processor. De kloksnelheid heeft tegenwoordig weinig meer met de werkelijke snelheid van de processor te maken, doordat verschillende processorfamilies en merken een verschillende hoeveelheid data per clock cycle verwerken. Vaak wordt de kloksnelheid in GHz (1 GHz = 1000 Mhz) uitgedrukt.
234 MHz
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
10 - 32,5 °C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
0 - 40 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 80 procent
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
5 kg
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
370 x 242 x 209 mm
Gewicht pallet
426 kg
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
7,21 kg
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
500 x 300 x 345 mm
Maximum afmetingen (B x D x H)
Maximale afmetingen (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
370 x 362 x 209 mm
Afmetingen pallet (B x D x H)
Afmetingen van een pallet (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
1200 x 1000 x 2577 mm
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde software
Software distributed with another product such as a piece of computer hardware or other electronic device, or a group of software packages which are sold together. A software suite is an example of bundled software, as is software which is pre-installed on a new computer.
HP printer software CD-ROM includes HP installer/uninstaller, host-based driver, HP Toolbox for diagnostic status and configuration, help documentation. Driver downloadable: Latest drivers available from the HP support website at http://www.hp.com/support
Overige specificaties
Minimale systeemeisen
- 90 MHz Pentium, - 120 MB HDD - CD-ROM, - USB.
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
110 - 127 VAC (+/- 10%), 50/60 Hz (+/- 2 Hz), 3.5 amps; 220 - 240 VAC (+/- 10%), 50/60 Hz (+/- 2 Hz), 2 amps
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
56 stuk(s)
Elektromagnetische compatibiliteit
Lijst van landen en hun respectievelijke standaarden voor de emissie van elektromagnetische straling waaraan het product voldoet.
IEC 60950-1, EN 60950-1, IEC 60825-1+A1+A2, EN 60825-1+A11+A2 Class 1 Laser/LED product, GB4943, CISPR 22 +A1+A2/EN 55022: 1994+A1+A2 Class B, EN 61000-3-2, EN 61000-3-3+A1, EN 55024+A1+A2, FCC Title 47 CFR, Part 15 Class B (US), ICES-003, Issue 4, GB9254, EMC Directive 89/336/EEC, Low Voltage Directive 73/23/EEC, CE Marking
Standaardinvoerladen
1
Netwerkfuncties
None
Standaard uitvoercapaciteit voor transparanten
100 vel
Veiligheid
List of regulatory standards for all countries in which this product has been certified
IEC 60950-1; UL; EU LVD & EN 60950-1; Argentina (TUV S Mark), Australia (AS/NZ 60950), Canada (cUL-CAN/CSA C22.2 No. 60950-00), China (GB 4943), Estonia (EEI-EN 60950-IEC 60825-1), EU (CE Mark-Low Voltage Directive 73/23/EEC), Germany (TUV- EN 60950-1-IEC 60825-1), Mexico (NOM NYCE-NOM 019 SCFI), (Russia (GOST- R50377), Slovenia (SQI- IEC 60950-1-EN 60825-1), South Africa (IEC 60950-IEC 60825-1), US (UL-UL 60950-1; FDA-21 CFR Chapter 1 Subchapter J for lasers); Class 1 laser/LED product laser safety statement, 21CFR Class A Laser Product (US), EMI statement (Korea), VCCI statement (Japan), Japanese Power Cord statement, Laser statement (Finland), Canadian EMC Class B requirements, Declaration of Compliance (International)
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft Windows 98 SE, 2000, Me, XP (32-bit), Server 2003.
Afmetingen van het product wanneer het open is (LxBxD)
37,1 cm (14.6")
Maat
Physical dimension.
37,1 cm (14.6")
Printkwaliteit (zwart, concept)
600 DPI
Overige specificaties
Printkwaliteit (zwart, standaard)
600 DPI
Relatieve luchtvochtigheid bij opslag (geen condensering)
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan namelijk minder water bevatten dan warme. Boven de 100% condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 80 procent
Aanbevolen temperatuur bij gebruik
10 - 32,5 °C
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 x USB 2.0
Formaten afwijkende media
76 x 127 - 216 x 356 mm; 147 x 211 - 216 x 356 mm
Standaard mediaformaten
A4, A5, A6, B5, postcards, envelopes
Geheugenupgrade
Memory upgrades for the product, including size, type, and expansion method
No
Printmarge onder (A4)
4 mm
Printmarge links (A4)
4 mm
Printmarge rechts (A4)
4 mm
Printmarge boven (A4)
4 mm
Lettertypen
List of typefaces included and any qualifications
Based on installed typefaces on host computer
Mediagewichten per papierpad
Tray 1, 2: 60 to 163 g/m²
Standaard uitvoercapaciteit voor enveloppen
15 vel
Envelopinvoer
Indicates whether this feature is available on this product and its capacity
No
Geluidskracht
Geluidskrachtniveau per ISO 9296; uitgedrukt in bels
6.2 B(A)
Geluidsdruk
Hoeveelheid geluidsdruk per ISO 9614-1; uitgedrukt in decibels
48 dB
Opties voor dubbelzijdig printen
Description of available duplex options
Manual (driver support provided)
Printsnelheid (kleur, presentatie, A4)
12 ppm
Printsnelheid (zwart, presentatiekwaliteit, A4)
12 ppm
Printkwaliteit (zwart, beste kwaliteit)
Maximale printkwaliteit met zwarte inktpatronen. Veelal wordt de kwaliteit geoptimaliseerd door rendering, en wordt er uitgegaan van de beste condities, zoals bijv. goed fotopapier.
600 x 600 DPI
Driver-updates – omschrijving
Description of driver upgrade characteristics for the product
Latest drivers available from the HP support Web site at http://www.hp.com/support
Verwerking van uitvoer
Sheetfed
Geheugentechnologie
List of technologies relating to memory enhancement
REt
Bedieningspaneel
Description of the control panel of the product; including the available buttons; and the function of each button
2 lights (Attention, Ready)
Maximaal aantal papierladen
1
Mediaformaten (lade 2)
A4, A5, B5, envelopes (C5, DL, B5), 147 x 211 - 216 x 356 mm
Mediatype en capaciteit, lade 2
Sheets: 150, transparencies: 135, envelopes: 15
Mediagewicht lade 2
60 - 105 g/m²
Papierverwerking standaard/invoer
List of the standard input paper handling options available with this product
150-sheet input tray, single-sheet priority feed slot
Papierverwerking standaard/uitvoer
List of the standard output paper handling options available with this product
100-sheet face-down output bin
Stroomverbruik (indien actief)
220 W
Beveiligingsbeheer
Description of security management characteristics of the product
None
Afmetingen verpakking (B x D x H)
500,1 x 300,2 x 345,2 mm (19.7 x 11.8 x 13.6")
Afmetingen pallet (B x D x H) (imperiaal)
1201,4 x 1000,8 x 2578,1 mm (47.3 x 39.4 x 101.5")
Gewicht pallet (imperiaal)
425 kg (937 lbs)
Gewicht (imperiaal)
11 lb
Geluidsdruk omstander (tijdens printen)
48 dB(A)
Duplex bindende
No
Eerste pagina verschijnt, monochroom (A4, standby)
As fast as 10 sec
Eerste pagina verschijnt, monochroom (kwarto, standby)
As fast as 10 sec
Eerste pagina verschijnt, monochroom (kwarto, slaapstand)
As fast as 10 sec
Maximale afdrukbare gebied
206 x 344
Ondersteunde mediaformaten
Letter, legal, executive, postcards, envelopes (No 10, Monarch)
Hoogte, in bedrijf (brits/amerikaans)
10000 ft
Gewicht verpakking (imperiaal)
15.8 lb
Printsnelheid zwart (presentatie, kwarto)
Up to 12 ppm
Printsnelheid (grijstinten, normale kwaliteit, A4 transparantie)
Up to 12 ppm
Standaard invoercapaciteit voor enveloppen
Up to 15 envelopes
Akoestische emissie (gereed)
Inaudible
Akoestische druk uitstoot omstanders (standby)
Inaudible
Eerste pagina verschijnt (zwart / wit, brief, koude start)
As fast as 10 sec
Eerste pagina verschijnt (zwart / wit, schrijven, warme stroom)
As fast as 10 sec
Maximum invoercapaciteit (lade 1)
Sheets: 150, transparencies: 135, envelopes: 15
SureSupply type verbinding
Direct and Network
SureSupply softwaredriver
Yes
SureSupply ondersteuning
Yes
UNSPSC-code
43212105
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2015-01-04
Testseek heeft 8 proffesionele recensies verzameld voor HP LaserJet 1018 Printer. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 68 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
68%
X