Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP 70 Glansverhoger inktcartridge

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
70
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CB350A
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0882780610033 show
Categorie
Inktcartridges voor inkjet printers.
inktcartridges
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 21 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 110304
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 21-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 23 nov 2017 05:12:09
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam HP 70 Glansverhoger inktcartridge :
De korte redactionele beschrijving van HP 70 Glansverhoger inktcartridge

2x130ml, Glansverhoger
Meer>>>

HP 70 Glansverhoger inktcartridge:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 70 Glansverhoger inktcartridge.
Precies printen wat u zich voorstelt. En bij herhaald printen heeft u de zekerheid dat u dezelfde uniforme glans produceert in lichte en donkere partijen. Dat is geen probleem met HP glansverhoger op glanzende en matglanzende fotomedia. Geen tijd- en geldverspilling door het overmaken van mislukte prints.
Korte samenvatting HP 70 Glansverhoger inktcartridge:
Deze korte samenvatting van de HP 70 Glansverhoger inktcartridge-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP 70, Glansverhoger, Designjet Z2100, Z3100, Z3200, 3,9 cm, 20 - 80 procent, 15 - 35 °C, 197 mm
Lange samenvatting HP 70 Glansverhoger inktcartridge :

HP 70. Printkleuren: Glansverhoger, Compatibiliteit: Designjet Z2100, Z3100, Z3200, Lengte van de verpakking: 3,9 cm. Breedte verpakking: 197 mm, Hoogte verpakking: 165 mm, Gewicht verpakking: 449 g

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 70 Glansverhoger inktcartridge, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Printkleuren *
The colours that can be produced by the printer.
Glansverhoger
Compatibiliteit *
Systemen waarmee het product samenwerkt.
Designjet Z2100, Z3100, Z3200
Aantal
The number of products there are.
2
Lengte van de verpakking
3,9 cm
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
15 - 35 °C
Gewicht en omvang
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
197 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
165 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
449 g
Land Distributor
Deutschland 2 distributor(s)
France 1 distributor(s)
Türkiye 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X