Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP 56 Black Inkjet Print Cartridge 2-pack Zwart inktcartridge

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
56 Black Inkjet Print Cartridge 2-pack
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C9502A
Categorie
Inktcartridges voor inkjet printers.
inktcartridges
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 22335
Deze statistiek is gebaseerd op de 75002 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73286 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 12 okt 2017 15:50:06
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: everklaring: HP producten zijn, bij normaal gebruik volgens de specificaties, gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten tot de op het product aangegeven datum. Degeldt niet voor lege cartridges of cartridges die op enige manier gewijzigd zijn. Raadpleeg voor complete garantiegegevens uw dealer of de HP website: www.hp.com/support/inkjet_warranty. Mogelijk hebt u naast devan de fabrikant nog andere wettelijke rechten of aanspraakmogelijkheden jegens de leverancier.
Lange productnaam HP 56 Black Inkjet Print Cartridge 2-pack Zwart inktcartridge :
De korte redactionele beschrijving van HP 56 Black Inkjet Print Cartridge 2-pack Zwart inktcartridge

Tweemaal zoveel inkt – extra voordelig. De inktcartridges in dit dubbelpak produceren consistente resultaten voor diverse printbehoeften. Het resultaat: scherpe, duidelijke lichtbestendige zwarte tekst.
Meer>>>

HP 56 Black Inkjet Print Cartridge 2-pack Zwart inktcartridge:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 56 Black Inkjet Print Cartridge 2-pack Zwart inktcartridge.
Tweemaal zoveel inkt – extra voordelig. De inktcartridges in dit dubbelpak produceren consistente resultaten voor diverse printbehoeften. Het resultaat: scherpe, duidelijke lichtbestendige zwarte tekst.
Korte samenvatting HP 56 Black Inkjet Print Cartridge 2-pack Zwart inktcartridge:
Deze korte samenvatting van de HP 56 Black Inkjet Print Cartridge 2-pack Zwart inktcartridge-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP 56 Black Inkjet Print Cartridge 2-pack, Zwart, 19 ml x 2, 18 months, 5 - 95 procent, 0 - 40 °C, 5 - 95 procent
Lange samenvatting HP 56 Black Inkjet Print Cartridge 2-pack Zwart inktcartridge :

HP 56 Black Inkjet Print Cartridge 2-pack. Printkleuren: Zwart, Volume printcartridge (metrisch): 19 ml x 2, Bewaartijd vóór gebruik: 18 months. Breedte: 170 mm, Diepte: 117 mm, Hoogte: 38 mm. Aantal per pallet: 960 stuk(s), Gewicht pallet: 202,2 kg

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 56 Black Inkjet Print Cartridge 2-pack Zwart inktcartridge, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Printkleuren *
Zwart
Volume printcartridge (metrisch)
19 ml x 2
Bewaartijd vóór gebruik
Length of time (duration) a media product may be stored before use
18 months
Paginaopbrengst (A4, zwart-wit, cf. ISO/IEC 19752), ca.
Het aantal pagina's (met 5% bedrukking) dat kan worden geprint met dit product. ISO/IEC 19752:2004 is een internationale standaard voor het vaststellen van de op brengst van een zwarte toner cartridge voor printers and mulficuntionals met printercomponenten. De standaard werd in Juni 2004 onderschreven door HP, Lexmark, Epson en Canon. De standaard ISO/IEC testpagina kun je hier vinden: http://standards.iso.org/ittf/PubliclyAvailableStandards/c034911_ISO_IEC_19752_2004(E)_Test_Page.pdf
900 pagina's
Inktdruppel
Ink drop size; expressed in picoliters
17 pl
Printkop swath
8,38 mm (0.33")
Technische details
Laser-quality, fade-resistant black text
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Temperatuur bij opslag
0 - 40 °C
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Gewicht en omvang
Breedte
170 mm
Diepte
117 mm
Hoogte
Hoogte van het product
38 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
50 g
Logistieke gegevens
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
960 stuk(s)
Gewicht pallet
202,2 kg
Overige specificaties
Afmetingen omdoos (B x D x H)
369 x 271 x 192 mm
Gewicht groot mastercarton
4.43 kg
Aantal in grote omdoos
Aantal eenheden van een product dat in een grote omdoos past.
24
Afmetingen pallet (B x D x H)
Afmetingen van een pallet (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
800 x 1200 x 1104 mm
Land Distributor
Türkiye 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
X