Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP C9434A Lichtyaan inktcartridge

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
C9434A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C9434A
Categorie
Inktcartridges voor inkjet printers.
inktcartridges
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 52540
Deze statistiek is gebaseerd op de 75002 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73286 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 dec 2017 03:53:08
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: e: Elke inktcartridge, elke printkop en alle bijbehorende supplies van HP zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en constructiefouten tijdens de garantieperiode.
Standaard garantieverklaring: HP producten zijn, bij normaal gebruik volgens de specificaties, gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten tot de op het product aangegeven datum. Degeldt niet voor lege cartridges of cartridges die op enige manier gewijzigd zijn. Raadpleeg voor complete garantiegegevens uw dealer of: /support/inkjet_warranty. Mogelijk hebt u naast devan de fabrikant nog andere wettelijke rechten of aanspraakmogelijkheden jegens de leverancier.
Lange productnaam HP C9434A Lichtyaan inktcartridge :
De korte redactionele beschrijving van HP C9434A Lichtyaan inktcartridge

HP 85 licht-cyaan inktcartridges met Vivera inkt, 69 ml, 3-pack
Meer>>>

HP C9434A Lichtyaan inktcartridge:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP C9434A Lichtyaan inktcartridge.
De inkt op kleurstofbasis in HP 85 kleureninktcartridges produceert afbeeldingen van fotokwaliteit met consistente, accurate kleuren die 82 jaar[1] lichtbestendig zijn. Voortreffelijke resultaten van HP zijn gemakkelijk, betrouwbaar en kosteneffectief te realiseren.

De inkt op kleurstofbasis in de HP 85 kleureninktcartridges produceert afbeeldingen van fotokwaliteit die 82 jaar[1] lichtbestendig zijn. Voortreffelijke resultaten met precieze details en consistente, accurate kleuren.De kosteneffectieve HP 85 kleureninktcartridges werken betrouwbaar en efficiënt – ze verhogen de productiviteit doordat weinig interventie door de gebruiker nodig is. Multi-packs met 3 cartridges bieden extra besparingen en gemak bij het printen van grote volumes.Probleemloos printen met weinig onderhoud. HP 85 kleureninktcartridges zijn samen met de printer ontworpen. Het interactieve, intelligente HP printsysteem waarschuwt wanneer de inkt bijna op is en maakt HP supplies gemakkelijk te installeren en te onderhouden.
Korte samenvatting HP C9434A Lichtyaan inktcartridge:
Deze korte samenvatting van de HP C9434A Lichtyaan inktcartridge-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP C9434A, Lichtyaan, -40 - 60 °C
Lange samenvatting HP C9434A Lichtyaan inktcartridge :

HP C9434A. Printkleuren: Lichtyaan

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP C9434A Lichtyaan inktcartridge, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Printkleuren *
Lichtyaan
Aantal
3
Eisen aan de omgeving
Temperatuur bij opslag
-40 - 60 °C
Land Distributor
Deutschland 1 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X