Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP C9431A Cyaan inktcartridge

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
C9431A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C9431A
Categorie
Inktcartridges voor inkjet printers.
inktcartridges
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 55919
Deze statistiek is gebaseerd op de 75031 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73314 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 12 okt 2017 17:37:57
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: everklaring: HP producten zijn, bij normaal gebruik volgens de specificaties, gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten tot de op het product aangegeven datum. Degeldt niet voor lege cartridges of cartridges die op enige manier gewijzigd zijn. Raadpleeg voor complete garantiegegevens uw dealer of de HP website: /support/inkjet_warranty. Mogelijk hebt u naast devan de fabrikant nog andere wettelijke rechten of aanspraakmogelijkheden jegens de leverancier.
Lange productnaam HP C9431A Cyaan inktcartridge :
De korte redactionele beschrijving van HP C9431A Cyaan inktcartridge

De inkt op kleurstofbasis in HP 85 kleureninktcartridges, 28-ml
Meer>>>

HP C9431A Cyaan inktcartridge:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP C9431A Cyaan inktcartridge.
Overview


De inkt op kleurstofbasis in HP 85 kleureninktcartridges produceert afbeeldingen van fotokwaliteit met consistente, accurate kleuren die 82 jaar[p1] lichtbestendig zijn. HP's interactieve, intelligente printtechnologie past de kleurdichtheid aan om consistente resultaten te waarborgen. Met HP printing supplies zijn gemakkelijk en kosteneffectief opvallende resultaten te realiseren. U ontvangt proactieve meldingen als de inkt op raakt. U vervangt alleen de cartridge die leeg is. Multi-packs met 3 cartridges bieden extra besparingen en gemak bij het printen van grote volumes.
Features
Korte samenvatting HP C9431A Cyaan inktcartridge:
Deze korte samenvatting van de HP C9431A Cyaan inktcartridge-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP C9431A, Cyaan, 10 - 80 procent, -40 - 60 °C, 5 - 40 °C, 10 - 80 procent, 37 mm
Lange samenvatting HP C9431A Cyaan inktcartridge :

HP C9431A. Printkleuren: Cyaan. Breedte verpakking: 37 mm, Diepte verpakking: 282 mm, Hoogte verpakking: 118 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP C9431A Cyaan inktcartridge, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Printkleuren *
Cyaan
Aantal
3
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 80 procent
Temperatuur bij opslag
-40 - 60 °C
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
5 - 40 °C
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 80 procent
Gewicht en omvang
Breedte verpakking
37 mm
Diepte verpakking
282 mm
Hoogte verpakking
118 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
263 g
Land Distributor
Deutschland 1 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X