Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP 84 3-pack 69-ml Black Ink Cartridges Zwart inktcartridge

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
84 3-pack 69-ml Black Ink Cartridges
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C9430A
Categorie
Inktcartridges voor inkjet printers.
inktcartridges
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 57959
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 16 dec 2017 16:35:04
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: everklaring: HP producten zijn, bij normaal gebruik volgens de specificaties, gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten tot de op het product aangegeven datum. Degeldt niet voor lege cartridges of cartridges die op enige manier gewijzigd zijn. Raadpleeg voor complete garantiegegevens uw dealer of de HP website: /support/inkjet_warranty. Mogelijk hebt u naast devan de fabrikant nog andere wettelijke rechten of aanspraakmogelijkheden jegens de leverancier.
Lange productnaam HP 84 3-pack 69-ml Black Ink Cartridges Zwart inktcartridge :
De korte redactionele beschrijving van HP 84 3-pack 69-ml Black Ink Cartridges Zwart inktcartridge

HP 84 3-pack 69-ml Black Ink Cartridges
Meer>>>

HP 84 3-pack 69-ml Black Ink Cartridges Zwart inktcartridge:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 84 3-pack 69-ml Black Ink Cartridges Zwart inktcartridge.
HP'''s gepatenteerde inkt op kleurstofbasis produceert natuurgetrouwe details en een uniforme glans. De HP 84 zwarte inktcartridges zorgen gemakkelijk, betrouwbaar en kosteneffectief voor een consistente fotokwaliteit. HP'''s interactieve, intelligente printtechnologie die in het systeem is ingebouwd past de kleurdichtheid aan om consistente resultaten te waarborgen. De inkt in de HP 84 zwarte inktcartridge heeft de hoge optische dichtheid en de neutrale zwarteigenschappen die nodig zijn om een schitterende fotokwaliteit te produceren met precieze details.

Features
Korte samenvatting HP 84 3-pack 69-ml Black Ink Cartridges Zwart inktcartridge:
Deze korte samenvatting van de HP 84 3-pack 69-ml Black Ink Cartridges Zwart inktcartridge-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP 84 3-pack 69-ml Black Ink Cartridges, Zwart, HP Designjet 130/30, 120, 90, 10ps/20ps/50ps, Zwart, Thermische inkjet, 15 - 90 procent, -40 - 60 °C
Lange samenvatting HP 84 3-pack 69-ml Black Ink Cartridges Zwart inktcartridge :

HP 84 3-pack 69-ml Black Ink Cartridges. Printkleuren: Zwart, Compatibiliteit: HP Designjet 130/30, 120, 90, 10ps/20ps/50ps, Photo ink colour(s): Zwart

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 84 3-pack 69-ml Black Ink Cartridges Zwart inktcartridge, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Printkleuren *
Zwart
Compatibiliteit *
Systemen waarmee het product samenwerkt.
HP Designjet 130/30, 120, 90, 10ps/20ps/50ps
Photo ink colour(s)
Zwart
Aantal
3
Printtechnologie
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Thermische inkjet
Inktdruppel
Ink drop size; expressed in picoliters
4 pl
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
15 - 90 procent
Temperatuur bij opslag
-40 - 60 °C
Temperatuur, in bedrijf
5 - 35 °C
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
15 - 90 procent
Land Distributor
Österreich 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X