Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Deskjet 3745 Color Inkjet Printer Kleur 1200 x 1200DPI inkjetprinter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Deskjet
Product series:
Productserie is een generieke aanduiding van een merk, vaak aangegeven door ronde getallen als 3000, die een groep producten binnen een categorie identificeert die samen een productlijn vormen. Productserie wordt niet in de Icecat producttitel opeen product-datasheet opgenomen om verwarring te voorkomen.
3000
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Deskjet 3745 Color Inkjet Printer
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C9025A
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0829160410623
Categorie
Inkjetprinters zijn de meest geschikte printers voor particulieren en voor op kleinere kantoren waar niet heel veel geprint hoeft te worden. Ze zijn betaalbaar en leveren printjes van zeer goede kwaliteit.
inkjetprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 34527
Deze statistiek is gebaseerd op de 75034 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73322 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 dec 2017 03:52:46
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: One-year limited hardwarebacked by HP Customer Care, service and support,
Lange productnaam HP Deskjet 3745 Color Inkjet Printer Kleur 1200 x 1200DPI inkjetprinter :
De korte redactionele beschrijving van HP Deskjet 3745 Color Inkjet Printer Kleur 1200 x 1200DPI inkjetprinter

HP Deskjet 3745 kleureninkjetprinter3745
Meer>>>

HP Deskjet 3745 Color Inkjet Printer Kleur 1200 x 1200DPI inkjetprinter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Deskjet 3745 Color Inkjet Printer Kleur 1200 x 1200DPI inkjetprinter.
Voordelig, veelzijdig en gebruiksvriendelijk.Veelzijdige, voordelige printer – is gemakkelijk te installeren en levert goede printkwaliteit.Deze eenvoudige, betrouwbare en compacte printer biedt een voordelige oplossing voor het dagelijkse printwerk thuis. Met indrukwekkende printsnelheden en een goede printkwaliteit is hij ideaal voor gebruikers die hun eerste printer aanschaffen.Veelzijdige, voordelige printer – is gemakkelijk te installeren en levert goede printkwaliteit.Voordelig, veelzijdig en gebruiksvriendelijk.Dit is een eenvoudige, betrouwbare en compacte printer met een aantrekkelijke combinatie van prijs en printprestaties. De gemakkelijke installatie en bediening maken hem tot de ideale keus voor thuisgebruikers die hun eerste printer aanschaffen. Hij biedt hoge printsnelheden en een resolutie in kleur tot 4800 dpi geoptimaliseerd, zonder concessies aan de snelheid of de printkwaliteit. De printer is gebruiksvriendelijk en betrouwbaar en produceert schitterende kleurenprints en scherpe zwarte tekst – alles wat u nodig hebt om aan de slag te gaan.Deze eenvoudige, betrouwbare en compacte printer biedt een voordelige oplossing voor het dagelijkse printwerk thuis. Met indrukwekkende printsnelheden en een goede printkwaliteit is hij ideaal voor gebruikers die hun eerste printer aanschaffen.
Korte samenvatting HP Deskjet 3745 Color Inkjet Printer Kleur 1200 x 1200DPI inkjetprinter:
Deze korte samenvatting van de HP Deskjet 3745 Color Inkjet Printer Kleur 1200 x 1200DPI inkjetprinter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Deskjet Deskjet 3745 Color Inkjet Printer, 500 pagina's per maand, 1200 x 1200 DPI, Zwart, Cyaan, Magenta, Geel, Vellendruk, 7,5 ppm, 7,5 ppm
Lange samenvatting HP Deskjet 3745 Color Inkjet Printer Kleur 1200 x 1200DPI inkjetprinter :

HP Deskjet 3745 Color Inkjet Printer, Deskjet. Gebruiksindicatie (maximaal): 500 pagina's per maand, Maximale resolutie: 1200 x 1200 DPI, Printkleuren: Zwart, Cyaan, Magenta, Geel. Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter): 7,5 ppm, Printsnelheid (kleur, standaard, A4/US Letter): 7,5 ppm. Maximum invoercapaciteit: 20 vel. Standaard uitvoercapaciteit: 50 vel. Standaard interfaces: USB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Deskjet 3745 Color Inkjet Printer Kleur 1200 x 1200DPI inkjetprinter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Printtechnologie
Kleur *
Yes
Gebruiksindicatie (maximaal) *
500 pagina's per maand
Maximale resolutie *
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
1200 x 1200 DPI
Aantal printcartridges *
2
Printkleuren
Zwart, Cyaan, Magenta, Geel
Type invoer papier
Vellendruk
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter) *
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
7,5 ppm
Printsnelheid (kleur, standaard, A4/US Letter)
7,5 ppm
Invoercapaciteit
Maximum invoercapaciteit
20 vel
Uitvoercapaciteit
Standaard uitvoercapaciteit *
50 vel
Poorten & interfaces
Ethernet LAN *
Een Ethernet-LAN (Local Area Network)-interface is aanwezig, voor een vast netwerkverbinding via een kabel.
No
Wi-Fi *
No
Standaard interfaces *
USB
Software
Ondersteunt Windows
Yes
Ondersteunt Mac-besturingssysteem
Yes
Energie
Typisch stroomverbruik *
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
25 W
AC invoer voltage
110-240
AC invoer frequentie
50/60
Inhoud van de verpakking
Inclusief AC-adapter
No
Technische details
Kleur van het product *
Grafiet, Wit
X