Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP LaserJet C8055A 500vel papierlade & documentinvoer

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
LaserJet
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
C8055A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C8055A
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0725184328275
Categorie
Vergroot de invoercapaciteit van uw printer met een extra papierlade, voor minder onderhoud en langer printen.
papierlades & documentinvoeren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 40495
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 okt 2017 03:28:20
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam HP LaserJet C8055A 500vel papierlade & documentinvoer :
De korte redactionele beschrijving van HP LaserJet C8055A 500vel papierlade & documentinvoer

HP LaserJet 500-sheet Feeder
Meer>>>

HP LaserJet C8055A 500vel papierlade & documentinvoer:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP LaserJet C8055A 500vel papierlade & documentinvoer.
De HP LaserJet 4100 invoereenheid voor 500 vel werkt met uw HP LaserJet printer en geeft deze een invoercapaciteit van 500 vel.
Korte samenvatting HP LaserJet C8055A 500vel papierlade & documentinvoer:
Deze korte samenvatting van de HP LaserJet C8055A 500vel papierlade & documentinvoer-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP LaserJet C8055A, 500 vel, HP LaserJet 4100, 7,26 kg, Laser
Lange samenvatting HP LaserJet C8055A 500vel papierlade & documentinvoer :

HP C8055A, LaserJet. Maximumcapaciteit: 500 vel, Compatibiliteit: HP LaserJet 4100. Gewicht verpakking: 7,26 kg. Printtechnologie: Laser

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP LaserJet C8055A 500vel papierlade & documentinvoer, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Maximumcapaciteit
maximum tape capacity, expressed in bytes
500 vel
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
HP LaserJet 4100
Gewicht en omvang
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
7,26 kg
Overige specificaties
Printtechnologie
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Laser
Land Distributor
Österreich 1 distributor(s)