Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP DVD+R media, 4.7 GB in jewel case

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVD+R media, 4.7 GB in jewel case
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C8009A
Categorie
Brand uw zelfgemaakte films of belangrijke gegevens op DVD om te bewaren of om uit te wisselen met familie, vrienden of colega's. Let u er bij het kopen van lege DVD's op dat er een verschil is tussen DVD+R en DVD-R beschrijfbare (Recordable) DVD's. Niet alle recorders ondersteunen alle formaten. DVD+RW's zijn herschrijfbare (ReWritable) DVD's en DVD DL's zijn Dual Layer DVD's, waar tweemaal zoveel informatie op past als op gewone DVD's.
Lege dvd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt doorHP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorHP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 14192
Deze statistiek is gebaseerd op de 93587 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 91484 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 apr 2019 03:52:37
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam HP DVD+R media, 4.7 GB in jewel case :
De korte redactionele beschrijving van HP DVD+R media, 4.7 GB in jewel case

hp dvd+r media, 4,7 Gb in doosje
Meer>>>
HP DVD+R media, 4.7 GB in jewel case:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP DVD+R media, 4.7 GB in jewel case.

Hps eenmalig beschrijfbare optische media die tot 4,7 Gb aan video, foto's, muziekbestanden en gegevensbestanden kunnen bevatten.eenmalig beschrijfbare en herschrijfbare dvd+rw discs voor optimale flexibiliteit en compatibiliteit met dvd-rom drives en dvd-spelers

Korte samenvatting HP DVD+R media, 4.7 GB in jewel case:
Deze korte samenvatting van de HP DVD+R media, 4.7 GB in jewel case-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP DVD+R media, 4.7 GB in jewel case

Lange samenvatting HP DVD+R media, 4.7 GB in jewel case:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP DVD+R media, 4.7 GB in jewel case, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP DVD+R media, 4.7 GB in jewel case