Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Opaque glanzend witte polyester film, 1067 mm x 15,2 m

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Opaque glanzend witte polyester film, 1067 mm x 15,2 m
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C7957A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0725184825408
Categorie Afdrukfilms
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 65659
Deze statistiek is gebaseerd op de 87051 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 85060 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 01 nov 2019 00:07:53
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Productbrochure / Datasheet (0,0MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: Garantieverklaring: HP grootformaat printermedia zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt. Gebruikers die desondanks niet tevreden zijn over HP grootformaat printermedia kunnen contact opnemen met hun HP reseller.
Lange productnaam HP Opaque glanzend witte polyester film, 1067 mm x 15,2 m :
De korte redactionele beschrijving van HP Opaque glanzend witte polyester film, 1067 mm x 15,2 m

Opaque glanzend witte polyester film, 1067 mm x 15,2 m
Meer>>>
HP Opaque glanzend witte polyester film, 1067 mm x 15,2 m:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Opaque glanzend witte polyester film, 1067 mm x 15,2 m.

HP Opaque glanzend witte polyesterfilm is een witte, ondoorzichtige polyesterfilm met een glanzende witte toplaag voor universeel gebruik. De bijzondere samenstelling zorgt dat inkt snel droogt en maakt deze film geschikt voor een scala aan inkjettoepassingen in full-color.

Features

Korte samenvatting HP Opaque glanzend witte polyester film, 1067 mm x 15,2 m:
Deze korte samenvatting van de HP Opaque glanzend witte polyester film, 1067 mm x 15,2 m-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP Opaque glanzend witte polyester film, 1067 mm x 15,2 m

Lange samenvatting HP Opaque glanzend witte polyester film, 1067 mm x 15,2 m:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Opaque glanzend witte polyester film, 1067 mm x 15,2 m, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP Opaque glanzend witte polyester film, 1067 mm x 15,2 m

Customer service details