Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP C7949A Mat grootformaatmedia

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
C7949A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C7949A
Categorie
Large format media include billboard posters and large outdoor screens.
grootformaatmedia
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 50811
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 17 nov 2017 09:39:55
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Garantie: Hewlett-Packard grootformaat printermedia voldoen aan de door HP gepubliceerde specificaties, zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt.
Standaard garantieverklaring: HP grootformaat printermedia zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt. Gebruikers die desondanks niet tevreden zijn over HP grootformaat printermedia kunnen contact opnemen met hun HP reseller.
Lange productnaam HP C7949A Mat grootformaatmedia :
De korte redactionele beschrijving van HP C7949A Mat grootformaatmedia

HP Outdoor Billboard papier met blauwe rug, 140 gr/m², 914 mm x 30,5 m
Meer>>>

HP C7949A Mat grootformaatmedia:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP C7949A Mat grootformaatmedia.
HP Outdoor Billboard papier met blauwe rug is ondoorzichtig wit, waterbestendig billboard papier voor buiten met een blauwe achterzijde. Het is met name geschikt voor prints van grafische kunst met de hoogste resolutie en briljante kleuren.

HP Outdoor Billboard papier met blauwe rug is ideaal voor billboardtoepassingen, dankzij de hoge mate van ondoorschijnendheid en de blauwe rug waardoor overgeplakte posters minder doorschijnen.De speciale coating van HP Outdoor Billboard papier met blauwe rug zorgt altijd voor schitterende resultaten met briljante kleuren.HP Outdoor Billboard papier met blauwe rug is een hoogwaardig wit papier dat geschikt is voor inkt op kleurstofbasis én UV inkt. Het is waterbestendig met UV inkt. Het is getest met kleefmiddelen en gemakkelijk te bevestigen, dus mislukkingen behoren tot het verleden.
Korte samenvatting HP C7949A Mat grootformaatmedia:
Deze korte samenvatting van de HP C7949A Mat grootformaatmedia-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP C7949A, Mat, 30,5 m, 12,7 cm (5"), 15 - 35 °C, 10 - 30 °C, 20 - 80 procent
Lange samenvatting HP C7949A Mat grootformaatmedia :

HP C7949A. Type finish: Mat, Maximum rollengte: 30,5 m, Maat: 12,7 cm (5"). Gewicht verpakking: 4,6 kg

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP C7949A Mat grootformaatmedia, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Type finish
Het soort finish van een product, zoals mat of glanzend.
Mat
Maximum rollengte
30,5 m
Maat
Physical dimension.
12,7 cm (5")
Gewicht printermedia
The weight of the media (e.g. sheet of paper) which you print on.
140 g/m²
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 35 °C
Eisen aan de omgeving
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
10 - 30 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 60 procent
Gewicht en omvang
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
4,6 kg
Land Distributor
Österreich 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X