Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP proofing papier, mat (vel, 330 mm x 483 mm) grootformaatmedia

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
proofing papier, mat (vel, 330 mm x 483 mm)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C7885A
Categorie
Large format media include billboard posters and large outdoor screens.
Grootformaatmedia
Datasheetkwaliteit: alleen logistieke data geïmporteerd
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorHP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 20820
Deze statistiek is gebaseerd op de 93478 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 91353 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 07 May 2020 13:46:08
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Meer>>>
HP proofing papier, mat (vel, 330 mm x 483 mm) grootformaatmedia:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP proofing papier, mat (vel, 330 mm x 483 mm) grootformaatmedia.

HP Proofing papier, mat is wit papier met een matte toplaag dat ideaal is voor grafisch ontwerpers die full-bleed offset-emulaties met nauwkeurige kleuren willen produceren. Gebruik deze printermedia om snel en voordelig prints op full-bleed A3-formaat te maken.

Korte samenvatting HP proofing papier, mat (vel, 330 mm x 483 mm) grootformaatmedia:
Deze korte samenvatting van de HP proofing papier, mat (vel, 330 mm x 483 mm) grootformaatmedia-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP proofing papier, mat (vel, 330 mm x 483 mm)

Lange samenvatting HP proofing papier, mat (vel, 330 mm x 483 mm) grootformaatmedia:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP proofing papier, mat (vel, 330 mm x 483 mm) grootformaatmedia, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP proofing papier, mat (vel, 330 mm x 483 mm)

X