Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Scanjet C7716A papierlade & documentinvoer

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Scanjet
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
C7716A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C7716A
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0725184356339
Categorie
Vergroot de invoercapaciteit van uw printer met een extra papierlade, voor minder onderhoud en langer printen.
papierlades & documentinvoeren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 49663
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:06:57
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam HP Scanjet C7716A papierlade & documentinvoer :
De korte redactionele beschrijving van HP Scanjet C7716A papierlade & documentinvoer

HP Scanjet Automatic Document Feeder
Meer>>>

HP Scanjet C7716A papierlade & documentinvoer:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Scanjet C7716A papierlade & documentinvoer.
Automatic document feeders that scans multiple pages in one easy step. Enjoy the versaltility in the HP Scanjet automatic feeders with scanning on both sides of a page with some models.
Korte samenvatting HP Scanjet C7716A papierlade & documentinvoer:
Deze korte samenvatting van de HP Scanjet C7716A papierlade & documentinvoer-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Scanjet C7716A, HP Scanjet 7400
Lange samenvatting HP Scanjet C7716A papierlade & documentinvoer :

HP C7716A, Scanjet. Compatibiliteit: HP Scanjet 7400

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Scanjet C7716A papierlade & documentinvoer, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
HP Scanjet 7400
Land Distributor
United Kingdom 1 distributor(s)
X