Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP C7040A Zwart, Blauw, Wit pak fotopapier

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
C7040A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C7040A show
Show alternative article codes used in the online market place
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0725184734984
Categorie
Fotopapier is speciaal gemaakt voor het afdrukken van foto\'s. Gebruikt u dus fotopapier om uw foto\'s perfect af te drukken!
pakken fotopapier
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 12 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 147613
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 12-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 22 jul 2017 23:37:47
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam HP C7040A Zwart, Blauw, Wit pak fotopapier :
De korte redactionele beschrijving van HP C7040A Zwart, Blauw, Wit pak fotopapier

210x297 mm, 240 g/m², Glanzend
Meer>>>

HP C7040A Zwart, Blauw, Wit pak fotopapier:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP C7040A Zwart, Blauw, Wit pak fotopapier.
HP Premium fotopapier, glanzend biedt een fantastische weergavekwaliteit en de uitstraling van traditionele foto's. Dit economische A4-fotopapier is uitzonderlijk lichtbestendig en is ideaal voor allerlei foto's.
Korte samenvatting HP C7040A Zwart, Blauw, Wit pak fotopapier:
Deze korte samenvatting van de HP C7040A Zwart, Blauw, Wit pak fotopapier-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP C7040A, Zwart, Blauw, Wit, 20 - 80 procent, 15 - 35 °C, 0 - 40 °C, 10 - 80 procent, 850 g
Lange samenvatting HP C7040A Zwart, Blauw, Wit pak fotopapier :

HP C7040A. Kleur van het product: Zwart, Blauw, Wit. Gewicht verpakking: 850 g. Afmetingen verpakking (BxDxH): 231,8 x 14,3 x 316 mm, Aantal vel per pak: 50 vel

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP C7040A Zwart, Blauw, Wit pak fotopapier, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Gewicht printermedia
240 g/m²
Kleur van het product
Zwart, Blauw, Wit
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Temperatuur, in bedrijf
15 - 35 °C
Temperatuur bij opslag
0 - 40 °C
Eisen aan de omgeving
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 80 procent
Verpakking
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
850 g
Overige specificaties
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
231,8 x 14,3 x 316 mm
Aantal vel per pak
Number of media (paper or film) sheets in package
50 vel
X