Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Premium Plus Inkjet Transparency Film-20 sht/A4/210 x 297 mm transparante film

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Premium Plus Inkjet Transparency Film-20 sht/A4/210 x 297 mm
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C7031A
Categorie
Transparent films can be printed on or written on directly. These can then be used in presentations with a projector.
transparante films
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 50792
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 14 apr 2017 22:52:58
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Garantie: Voor dit HP product geldt een wereldwijde garantie plus service en support van HP Customer Care.
Standaard garantieverklaring: Voor dit HP product geldt een wereldwijde garantie plus service en support van HP Customer Care. Als u niet volledig tevreden bent, kijk dan op de HP website http:///support voor informatie over services en support van HP, of ga voor garantie naar uw leverancier. Dit vertegenwoordigt geen inbreuk op uw wettelijk vastgelegde rechten.
Lange productnaam HP Premium Plus Inkjet Transparency Film-20 sht/A4/210 x 297 mm transparante film :
De korte redactionele beschrijving van HP Premium Plus Inkjet Transparency Film-20 sht/A4/210 x 297 mm transparante film

HP Premium Plus Inkjet transparanten, 172 gr/m², 20 vel, A4/210 x 297 mm
Meer>>>

HP Premium Plus Inkjet Transparency Film-20 sht/A4/210 x 297 mm transparante film:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Premium Plus Inkjet Transparency Film-20 sht/A4/210 x 297 mm transparante film.
HP Premium Plus transparanten, 172 gr/m², A4/210 x 297 mm/20 vel

Hoogwaardige transparanten, speciaal ontwikkeld om samen te werken met HP inkjetprinters voor optimale printkwaliteit en betrouwbaarheid. Transparanten van 160 gr/m² – dik en stevig, dus geschikt voor intensief presentatiegebruik.Scherpe, zwarte tekst voor indrukwekkende en goed leesbare transparanten. Geen vage grafieken, uitlopende afbeeldingen of donkere achtergrond meer als gevolg van het fotokopiëren van originelen. Voor presentaties die gegarandeerd indruk maken.Speciaal verbeterde coating zorgt voor hechting met HP inkt, scherpe tekst en levendige diagrammen, grafieken, clip-art en andere illustraties in kleur. Ideaal voor belangrijke presentaties, zoals offertes, productintroducties en verkooptools.
Korte samenvatting HP Premium Plus Inkjet Transparency Film-20 sht/A4/210 x 297 mm transparante film:
Deze korte samenvatting van de HP Premium Plus Inkjet Transparency Film-20 sht/A4/210 x 297 mm transparante film-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Premium Plus Inkjet Transparency Film-20 sht/A4/210 x 297 mm
Lange samenvatting HP Premium Plus Inkjet Transparency Film-20 sht/A4/210 x 297 mm transparante film :

HP Premium Plus Inkjet Transparency Film-20 sht/A4/210 x 297 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Premium Plus Inkjet Transparency Film-20 sht/A4/210 x 297 mm transparante film, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X