Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Heavyweight Coated Paper 1524 mm x 30.5 m (60 in x 100 ft) grootformaatmedia Mat

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Heavyweight Coated Paper 1524 mm x 30.5 m (60 in x 100 ft)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C6977C
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0848412013153 show
Categorie
Large format media include billboard posters and large outdoor screens.
Grootformaatmedia
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorHP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 145446
Deze statistiek is gebaseerd op de 93478 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 91353 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 03 sep 2020 10:59:39
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
HP Heavyweight Coated Paper (0,8 MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: Garantie: HP grootformaat printermedia zijn vrij van materiaal- en fabricagefouten. Garantie-informatie is beschikbaar op: http:///go/HPMediaWarranties. Neem contact op met HP HP customer support om aanspraak te maken op de garantieservice.
Garantie: HP garandeert u, de eindgebruiker, dat HP grootformaat printermedia vrij zijn van materiaal- en fabricagefouten. Als HP gedurende de garantieperiode van dergelijke defecten in kennis wordt gesteld, zal HP naar eigen inzicht producten die defect blijken vervangen door dezelfde of vergelijkbare producten of de aanschafprijs crediteren. Neem contact op met HP HP customer support om aanspraak te maken op de garantieservice. IN ZOVERRE TOEGESTAAN ONDER DE PLAATSELIJKE WETGEVING, IS DE BOVENSTAANDE GARANTIE DE ENIGE DIE HP BIEDT EN GELDT GEEN ENKELE ANDERE GARANTIE OF VOORWAARDE, NOCH MONDELING, NOCH IN GESCHRIFTE, NOCH EXPLICIET, NOCH IMPLICIET. HP BIEDT MET NAME GEEN IMPLICIETE GARANTIES MET BETREKKING TOT VERKOOPBAARHEID, KWALITEIT EN GESCHIKTHEID VOOR BEPAALDE DOELEINDEN. IN ZOVERRE TOEGESTAAN ONDER DE PLAATSELIJKE WETGEVING ZIJN HP OF HAAR TOELEVERANCIERS IN GEEN GEVAL AANSPRAKELIJK VOOR ENIGE VORM VAN DIRECTE OF INDIRECTE, BIJZONDERE, INCIDENTELE OF ANDERE SCHADE VAN WELKE AARD DAN OOK (MET INBEGRIP VAN WINSTDERVING OF VERLIES VAN GEGEVENS), OP GROND VAN CONTRACT, ONRECHT OF ANDERSZINS. VOOR ZOVER TOEGESTAAN ONDER DE LOKALE WETGEVING, ZIJN DE RECHTSMIDDELEN IN DEZE GARANTIEVERKLARING DE ENIGE EN EXCLUSIEVE RECHTSMIDDELEN DIE U TER BESCHIKKING STAAN. NAAST DE IN DIT DOCUMENT GENOEMDE GARANTIEVOORWAARDEN BLIJVEN DE WETTELIJK VASTGELEGDE RECHTEN DIE VAN TOEPASSING ZIJN OP DE VERKOOP VAN DIT PRODUCT AAN U ONVERKORT GEHANDHAAFD.
Lange productnaam HP Heavyweight Coated Paper 1524 mm x 30.5 m (60 in x 100 ft) grootformaatmedia Mat :
De korte redactionele beschrijving van HP Heavyweight Coated Paper 1524 mm x 30.5 m (60 in x 100 ft) grootformaatmedia Mat

HP Papier met coating, extra zwaar, 130 gr/m², 1524 mm x 30,5 m
Meer>>>
HP Heavyweight Coated Paper 1524 mm x 30.5 m (60 in x 100 ft) grootformaatmedia Mat:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Heavyweight Coated Paper 1524 mm x 30.5 m (60 in x 100 ft) grootformaatmedia Mat.

De afdrukken kunnen direct na het printen worden opgerold of gestapeld. Dit PEFC-gecertificeerde papier is ideaal voor schitterende prints, proefdrukken en conceptprints met accurate kleuren: het is gemakkelijk te verwerken en produceert consistente resultaten van hoge kwaliteit.

Van lijntekeningen tot illustraties en afbeeldingen met een lichte inktdichtheid bent u print na print, rol na rol verzekerd van een hoge, consistente weergavekwaliteit.Prints kunnen direct na het printen verwerkt worden. Een verbeterde coating maakt de inkt veegvast zodat de productietijden korter worden.Hoogwaardig helderwit papier met veelzijdige mogelijkheden. Met dit PEFC-gecertificeerde papier voor alles van plakproeven en ontwerpproefdrukken tot fijne lijntekeningen en illustraties voldoet u altijd aan de projectenvereisten en de milieudoelen van uw bedrijf en uw klanten.

Korte samenvatting HP Heavyweight Coated Paper 1524 mm x 30.5 m (60 in x 100 ft) grootformaatmedia Mat:
Deze korte samenvatting van de HP Heavyweight Coated Paper 1524 mm x 30.5 m (60 in x 100 ft) grootformaatmedia Mat-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP Heavyweight Coated Paper 1524 mm x 30.5 m (60 in x 100 ft), Mat, 130 g/m²

Lange samenvatting HP Heavyweight Coated Paper 1524 mm x 30.5 m (60 in x 100 ft) grootformaatmedia Mat:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Heavyweight Coated Paper 1524 mm x 30.5 m (60 in x 100 ft) grootformaatmedia Mat, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP Heavyweight Coated Paper 1524 mm x 30.5 m (60 in x 100 ft). Type finish: Mat, Gewicht printermedia: 130 g/m²

Kenmerken
Core diameter
5,08 cm
Gewicht printermedia
The weight of the media (e.g. sheet of paper) which you print on.
130 g/m²
Bewaartijd vóór gebruik
Length of time (duration) a media product may be stored before use
1 jaar
Type finish
Het soort finish van een product, zoals mat of glanzend.
Mat
Land van herkomst
Country where the device is made.
Duitsland
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 35 °C
Verpakking
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
1574,8 x 111,25 x 107,95 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
7,19 kg
Overige specificaties
Helderheid printermedia
Measurement of the amount of reflected light and test method
89%
Witheid
Color measurement of media's surface and test method
144
Core formaat
2"
Land Distributeur
Nederland 3 distributor(s)
Portugal 1 distributor(s)
España 1 distributor(s)
France 2 distributor(s)
Magyarország 2 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
Sverige 2 distributor(s)
United Kingdom 6 distributor(s)
Polska 1 distributor(s)
Deutschland 3 distributor(s)
Danmark 2 distributor(s)
Norway 1 distributor(s)
Switzerland 1 distributor(s)
United States 1 distributor(s)
Suomi 1 distributor(s)
X