Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP C6951A pak fotopapier

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
C6951A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C6951A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0088698839959
Categorie
Fotopapier is speciaal gemaakt voor het afdrukken van foto's. Gebruikt u dus fotopapier om uw foto's perfect af te drukken!
Pakken fotopapier
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorHP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 129609
Deze statistiek is gebaseerd op de 92305 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 90233 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 05 Aug 2020 21:15:20
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Garantie: Voor dit HP product geldt een wereldwijde garantie plus service en support van HP Customer Care.
Standaard garantieverklaring: Voor dit HP product geldt een wereldwijde garantie plus service en support van HP Customer Care. Als u niet volledig tevreden bent, kijk dan op de HP website http:///support voor informatie over services en support van HP, of ga voor garantie naar uw leverancier. Dit vertegenwoordigt geen inbreuk op uw wettelijk vastgelegde rechten.
Lange productnaam HP C6951A pak fotopapier :
De korte redactionele beschrijving van HP C6951A pak fotopapier

HP Premium Plus matglanzend fotopapier, 280 gr/m², 20 vel, A4/210 x 297 mm
Meer>>>
HP C6951A pak fotopapier:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP C6951A pak fotopapier.

HP Premium Plus fotopapier is HP's beste fotopapier dat foto's van professionele kwaliteit produceert die tot 115 jaar[1] lichtbestendig zijn. De matglanzende toplaag en de zware kwaliteit bieden alles wat u van traditioneel afgedrukte foto's verwacht.

HP Premium Plus matglanzend fotopapier is afgestemd op de mogelijkheden van de meest geavanceerde inkjet fotoprinters. Het produceert schitterende, consistente kleuren, accurate huidtinten en rijk, egaal zwart voor verbluffende foto's die een grote indruk maken.HP Premium Plus matglanzend fotopapier heeft een schitterende satijnglans en het gewicht en de dikte van professioneel fotopapier. Speciale coating aan de achterzijde voorkomt dat het papier gaat plakken wanneer het wordt gestapeld – ideaal voor printen zonder toezicht.HP Premium Plus matglanzend fotopapier produceert prints die generaties [1] lang lichtbestendig zijn – langer dan traditioneel geproduceerde foto's; dat betekent prints van professionele kwaliteit die lang fris en helder blijven.

Korte samenvatting HP C6951A pak fotopapier:
Deze korte samenvatting van de HP C6951A pak fotopapier-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP C6951A, 280 g/m², 15 - 30 °C, 0 - 40 °C, 20 - 80 procent, 10 - 80 procent, 232 x 14 x 316 mm

Lange samenvatting HP C6951A pak fotopapier:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP C6951A pak fotopapier, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP C6951A. Media gewicht: 280 g/m². Afmetingen verpakking (BxDxH): 232 x 14 x 316 mm, Gewicht verpakking: 440 g. Gewicht pallet: 192 kg, Aantal per pallet: 340 stuk(s). Afmetingen (BxDxH): 232 x 14,3 x 314 mm, Media-afmetingen (1 vel): 210 x 297 mm, Gewicht: 350 g. Afmetingen Europese pallet (b x d x h): 1200 x 800 x 637 mm

Kenmerken
Media gewicht *
The weight of the media used with this product.
280 g/m²
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 30 °C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
0 - 40 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 80 procent
Verpakking
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
232 x 14 x 316 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
440 g
Logistieke gegevens
Gewicht pallet
192 kg
Logistieke gegevens
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
340 stuk(s)
Afmetingen Europese pallet (b x d x h)
1200 x 800 x 637 mm
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
232 x 14,3 x 314 mm
Inhoud doos of mastercarton
Quantity of a single product contained within a case or master carton. This is for product contain in the smaller master carton configuration if there is more than one. For example, if there is a 24 unit and a 48 unit MC, this would be the quantity of units in the 24 unit MC
10 stuk(s)
Gewicht omdoos
4,91 kg
Afmetingen grote omdoos (B x D x H)
330 x 162 x 238
Media-afmetingen (1 vel)
210 x 297 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
350 g
Aantal vel per pak
Number of media (paper or film) sheets in package
20 vel
Aantal per doos
number of sheets or media per single package
1 stuk(s)
Land Distributeur
Danmark 1 distributor(s)
Customer service details
Array
X