Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP C6832A pak fotopapier

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
C6832A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C6832A show
Show alternative article codes used in the online market place
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0829160859545 show
Categorie
Fotopapier is speciaal gemaakt voor het afdrukken van foto's. Gebruikt u dus fotopapier om uw foto's perfect af te drukken!
Pakken fotopapier
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorHP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 176099
Deze statistiek is gebaseerd op de 93500 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 91397 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 sep 2020 08:54:41
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam HP C6832A pak fotopapier :
De korte redactionele beschrijving van HP C6832A pak fotopapier

210 x 297 mm, 20pcs, 280 g/m²
Meer>>>
HP C6832A pak fotopapier:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP C6832A pak fotopapier.

HP Premium Plus fotopapier is HP's beste fotopapier dat foto's van professionele kwaliteit produceert die tot 115 jaar lichtbestendig zijn. De hoogglanzende toplaag en de zware kwaliteit bieden alles wat u van traditioneel afgedrukte foto's verwacht.

Korte samenvatting HP C6832A pak fotopapier:
Deze korte samenvatting van de HP C6832A pak fotopapier-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP C6832A, 280 g/m², 15 - 30 °C, 0 - 40 °C, 20 - 80 procent, 10 - 80 procent, 232 x 14,3 x 316 mm

Lange samenvatting HP C6832A pak fotopapier:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP C6832A pak fotopapier, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP C6832A. Media gewicht: 280 g/m². Afmetingen verpakking (BxDxH): 232 x 14,3 x 316 mm, Gewicht verpakking: 440 g. Aantal vel per pak: 20 vel, Afmetingen papier: 210 x 297 mm

Kenmerken
Media gewicht *
The weight of the media used with this product.
280 g/m²
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 30 °C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
0 - 40 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 80 procent
Verpakking
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
232 x 14,3 x 316 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
440 g
Overige specificaties
Aantal vel per pak
Number of media (paper or film) sheets in package
20 vel
Afmetingen papier
210 x 297 mm
Land Distributeur
Deutschland 2 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X