Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP C6818A papier voor inkjetprinter A4 (210x297 mm) Glans 50 vel Wit

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
C6818A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C6818A show
Show alternative article codes used in the online market place
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0886988577242 show
Categorie
Speciaal papier voor inkjetprinters, vaak voorzien van een speciale laag die er bijvoorbeeld voor zorgt dat de inkt sneller droogt en/of prints er langer goed uitzien.
Printerpapier
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorHP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 498132
Deze statistiek is gebaseerd op de 93612 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 91509 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 03 Sep 2020 10:59:39
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Bullet Points HP C6818A papier voor inkjetprinter A4 (210x297 mm) Glans 50 vel Wit :
  • - Besparen op kleine oplagen met HP Professional inkjetpapier, glanzend. Optimale printkwaliteit en betrouwbaarheid met HP inkjetprinters. Ideaal voor promotiebrochures, foto's voor zakelijke toepassingen, rijk geïllustreerde documenten en ander marketingmateriaal.
  • - Zelf professionele kleurendocumenten produceren die indruk maken op klanten. Dit extra zware papier met een gewicht van 180 gr/m² is gemakkelijk te vouwen, maar stevig genoeg om per post te worden verzonden.
  • - De coating produceert schitterende afbeeldingen en tekst, met heldere, levendige kleuren en diep zwart. Het papier heeft een coating aan beide zijden en schijnt niet door, zodat het heel geschikt is voor dubbelzijdig printen.
Garantie: Voor dit HP product geldt een wereldwijde garantie plus service en support van HP Customer Care.
Lange productnaam HP C6818A papier voor inkjetprinter A4 (210x297 mm) Glans 50 vel Wit :
De korte redactionele beschrijving van HP C6818A papier voor inkjetprinter A4 (210x297 mm) Glans 50 vel Wit

Professional inkjetpapier, glanzend, 50 vel, A4/210 x 297 mm
Meer>>>
HP C6818A papier voor inkjetprinter A4 (210x297 mm) Glans 50 vel Wit:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP C6818A papier voor inkjetprinter A4 (210x297 mm) Glans 50 vel Wit.

Micro-ondernemingen, thuiskantoren en kleine kantoren die een efficiënte, kosteneffectieve in-house oplossing zoeken om hun printwerk een professionele uitstraling te geven.
HP Professional inkjetpapier, glanzend is een dubbelzijdig helderwit, extra zwaar papier dat is ontwikkeld om snel en voordelig promotiemateriaal, brochures en flyers in kleine oplagen te printen.

Korte samenvatting HP C6818A papier voor inkjetprinter A4 (210x297 mm) Glans 50 vel Wit:
Deze korte samenvatting van de HP C6818A papier voor inkjetprinter A4 (210x297 mm) Glans 50 vel Wit-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP C6818A, Inkjetprinten, A4 (210x297 mm), Glans, 50 vel, Wit, 180 g/m²

Lange samenvatting HP C6818A papier voor inkjetprinter A4 (210x297 mm) Glans 50 vel Wit:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP C6818A papier voor inkjetprinter A4 (210x297 mm) Glans 50 vel Wit, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP C6818A. Aanbevolen gebruik: Inkjetprinten, Papier afmeting: A4 (210x297 mm), Type finish: Glans. Breedte verpakking: 232 mm, Diepte verpakking: 14 mm, Hoogte verpakking: 316 mm. Gewicht: 590 g, Afmetingen verpakking (BxDxH): 232 x 14 x 316 mm

Kenmerken
Aanbevolen gebruik *
What the product should be used for, and how it should be used (e.g. ambient temperature).
Inkjetprinten
Papier afmeting *
The size of the paper e.g. A4, A3.
A4 (210x297 mm)
Type finish *
Het soort finish van een product, zoals mat of glanzend.
Glans
Vellen per pak *
The number of sheets of paper etc. in each pack.
50 vel
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit
Media gewicht *
The weight of the media used with this product.
180 g/m²
HP-segment
Midden- en kleinbedrijf
Gewicht en omvang
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
232 mm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
14 mm
Gewicht en omvang
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
316 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
660 g
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 35 °C
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 90 procent
Overige specificaties
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
590 g
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
232 x 14 x 316 mm
Land Distributeur
Nederland 5 distributor(s)
United Kingdom 13 distributor(s)
Portugal 1 distributor(s)
España 3 distributor(s)
France 3 distributor(s)
Magyarország 3 distributor(s)
Italia 3 distributor(s)
Sverige 3 distributor(s)
Polska 2 distributor(s)
Deutschland 6 distributor(s)
Österreich 2 distributor(s)
Czech Republic 1 distributor(s)
Switzerland 3 distributor(s)
Danmark 2 distributor(s)
Belgium 2 distributor(s)
Norway 1 distributor(s)
Suomi 1 distributor(s)
United Arab Emirates 1 distributor(s)