Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP C6810A grootformaatmedia 91,4 m

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
C6810A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C6810A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0088698591307
Categorie
Large format media include billboard posters and large outdoor screens.
Grootformaatmedia
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorHP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 254517
Deze statistiek is gebaseerd op de 95176 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 92991 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 06 Nov 2020 18:13:47
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
HP bright white inkjet paper datasheet (0.6 MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: Garantie: HP grootformaat printermedia zijn vrij van materiaal- en fabricagefouten. Garantie-informatie is beschikbaar op http:///go/HPMediaWarranties. Neem contact op met HP customer support om aanspraak te maken op de garantieservice.
Garantie: HP garandeert u, de eindgebruiker, dat HP grootformaat printermedia vrij zijn van materiaal- en fabricagefouten. Als HP gedurende de garantieperiode van dergelijke defecten in kennis wordt gesteld, zal HP naar eigen inzicht producten die defect blijken vervangen door dezelfde of vergelijkbare producten of de aanschafprijs crediteren. Neem contact op met HP customer support om aanspraak te maken op de garantieservice. IN ZOVERRE TOEGESTAAN ONDER DE PLAATSELIJKE WETGEVING, IS DE BOVENSTAANDE GARANTIE DE ENIGE DIE HP BIEDT EN GELDT GEEN ENKELE ANDERE GARANTIE OF VOORWAARDE, NOCH MONDELING, NOCH IN GESCHRIFTE, NOCH EXPLICIET, NOCH IMPLICIET. HP BIEDT MET NAME GEEN IMPLICIETE GARANTIES MET BETREKKING TOT VERKOOPBAARHEID, KWALITEIT EN GESCHIKTHEID VOOR BEPAALDE DOELEINDEN. IN ZOVERRE TOEGESTAAN ONDER DE PLAATSELIJKE WETGEVING ZIJN HP OF HAAR TOELEVERANCIERS IN GEEN GEVAL AANSPRAKELIJK VOOR ENIGE VORM VAN DIRECTE, BIJZONDERE, INCIDENTELE OF GEVOLGSCHADE (MET INBEGRIP VAN WINSTDERVING OF VERLIES VAN GEGEVENS), OF ANDERE SCHADE VAN WELKE AARD DAN OOK OP GROND VAN CONTRACT, ONRECHT OF ANDERSZINS. VOOR ZOVER TOEGESTAAN ONDER DE LOKALE WETGEVING, ZIJN DE RECHTSMIDDELEN IN DEZE GARANTIEVERKLARING DE ENIGE EN EXCLUSIEVE RECHTSMIDDELEN DIE U TER BESCHIKKING STAAN. NAAST DE IN DIT DOCUMENT GENOEMDE GARANTIEVOORWAARDEN BLIJVEN DE WETTELIJK VASTGELEGDE RECHTEN DIE VAN TOEPASSING ZIJN OP DE VERKOOP VAN DIT PRODUCT AAN U ONVERKORT GEHANDHAAFD.
Lange productnaam HP C6810A grootformaatmedia 91,4 m :
De korte redactionele beschrijving van HP C6810A grootformaatmedia 91,4 m

HP Bright White Inkjet papier, 90 gr/m², 914 mm x 91,4 m
Meer>>>
HP C6810A grootformaatmedia 91,4 m:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP C6810A grootformaatmedia 91,4 m.

HP Bright White inkjetpapier met ColorPRO-technologie produceert resultaten van professionele kwaliteit bij productiesnelheid. Dit FSC®-gecertificeerde[1] bond papier produceert opvallende resultaten met sprekende kleuren, scherpere tekst en afbeeldingen en contrastrijker zwart.

Ervaar zelf het duidelijke verschil. Precieze lijnen met scherpe, fijne details. Hoogwaardige afbeeldingen met een uitgebreid kleurbereik. HP Bright White inkjetpapier met ColorPRO-technologie produceert opvallende resultaten van professionele kwaliteit.HP printing supplies en originele HP inkt zijn samen met de printer ontworpen en getest om consistent hoge prestaties te leveren. Dit recyclebare, FSC®-gecertificeerde[1] papier ondersteunt de milieudoelstellingen van uw bedrijf en uw klanten.Kosteneffectief HP Bright White inkjetpapier optimaliseert uw dagelijkse printwerk met betrouwbare, probleemloze prestaties. Leverbaar in diverse formaten, ook metrisch, dus een minder complexe workflow, een hogere productiviteit en lagere printkosten.

Korte samenvatting HP C6810A grootformaatmedia 91,4 m:
Deze korte samenvatting van de HP C6810A grootformaatmedia 91,4 m-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP C6810A, 91,4 m, 15,2 cm (6"), 119 µm, 90 g/m²

Lange samenvatting HP C6810A grootformaatmedia 91,4 m:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP C6810A grootformaatmedia 91,4 m, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP C6810A. Rollengte: 91,4 m, Maat: 15,2 cm (6"), Dikte printermedia: 119 µm, Gewicht printermedia: 90 g/m²

Kenmerken
Rollengte
91,4 m
Maat
Physical dimension.
15,2 cm (6")
Core diameter
5,08 cm
Dikte printermedia
Physical thickness of media (paper or film) expressed in mils and microns.
119 µm
Gewicht printermedia
The weight of the media (e.g. sheet of paper) which you print on.
90 g/m²
Bewaartijd vóór gebruik
Length of time (duration) a media product may be stored before use
2 jaar
Land van herkomst
Country where the device is made.
Polen
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 30 °C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
10 - 30 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 60 procent
Bedrijfstemperatuur, bereik
59 - 86 °F
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
151 x 151 x 958 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
7,69 kg
Afmetingen pallet (B x D x H)
Afmetingen van een pallet (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
1199 x 798 x 1128 mm
Afmetingen pallet (B x D x H) (imperiaal)
1219,2 x 1016 x 1193,8 mm (48 x 40 x 47")
Afmetingen Europese pallet (b x d x h)
1199 x 798 x 1128 mm
Verpakking
Afmetingen verpakking (BxDxH)
152,4 x 149,23 x 965,2 mm
Afmetingen verpakking (B x D x H)
152,4 x 152,4 x 939,8 mm (6 x 6 x 37")
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
8,53 kg
Logistieke gegevens
Gewicht euro pallet
264 kg
Gewicht pallet
264 kg
Overige specificaties
Helderheid printermedia
Measurement of the amount of reflected light and test method
113%
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
28 stuk(s)
Droogtijd printermedia
Amount of time it takes ink to be dry to the touch on the surface of the media
90 s
Laminering printermedia
Indicates a need for media lamination to provide waterfastness
pressure-sensitive laminate films
Ondoorzichtigheid
Ability of the media to block light transmission through the media
94 procent
Soepelheid
Degree of absence of surface irregularites; expressed in sheffield units
140
Watervastheid printermedia
Lamination required
Witheid
Color measurement of media's surface and test method
166
Glansniveau printermedia
matte
Core formaat
2"
Aantal per doos
number of sheets or media per single package
1 stuk(s)
Retail-only vlag
No
Hoeveelheid per EUR-pallet
28 stuk(s)
Land Distributeur
Nederland 4 distributor(s)
Portugal 1 distributor(s)
España 2 distributor(s)
France 2 distributor(s)
Magyarország 2 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
Sverige 2 distributor(s)
United Kingdom 8 distributor(s)
Polska 1 distributor(s)
Deutschland 5 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Czech Republic 1 distributor(s)
Switzerland 2 distributor(s)
México 1 distributor(s)
Danmark 2 distributor(s)
Belgium 1 distributor(s)
Norway 1 distributor(s)
United States 1 distributor(s)
Suomi 1 distributor(s)
Australia 2 distributor(s)