Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP C6571A pak fotopapier Wit Semi-gloss

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
C6571A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C6571A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0088698519820
Categorie
Fotopapier is speciaal gemaakt voor het afdrukken van foto's. Gebruikt u dus fotopapier om uw foto's perfect af te drukken!
Pakken fotopapier
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorHP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 16222
Deze statistiek is gebaseerd op de 93322 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 91225 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 12 mei 2020 14:25:24
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Garantieverklaring: HP grootformaat printermedia zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt. Gebruikers die desondanks niet tevreden zijn over HP grootformaat printermedia kunnen contact opnemen met hun HP reseller.
Lange productnaam HP C6571A pak fotopapier Wit Semi-gloss :
De korte redactionele beschrijving van HP C6571A pak fotopapier Wit Semi-gloss

hp matglanzend fotopapier
Meer>>>
HP C6571A pak fotopapier Wit Semi-gloss:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP C6571A pak fotopapier Wit Semi-gloss.

HP Matglanzend fotopapier CP levert professioneel uitziende afdrukken van fotokwaliteit. De superieure lichtbestendigheid waarborgt scherpe resultaten van hoge kwaliteit die binnen lang mooi blijven.

Korte samenvatting HP C6571A pak fotopapier Wit Semi-gloss:
Deze korte samenvatting van de HP C6571A pak fotopapier Wit Semi-gloss-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP C6571A, Wit, Semi-gloss, 179 g/m², 106,7 cm, 30,5 m

Lange samenvatting HP C6571A pak fotopapier Wit Semi-gloss:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP C6571A pak fotopapier Wit Semi-gloss, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP C6571A. Kleur van het product: Wit, Type finish: Semi-gloss, Media gewicht: 179 g/m². Rolbreedte: 106,7 cm, Rollengte: 30,5 m

Kenmerken
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit
Type finish *
Het soort finish van een product, zoals mat of glanzend.
Semi-gloss
Media gewicht *
The weight of the media used with this product.
179 g/m²
Gewicht en omvang
Rolbreedte
106,7 cm
Rollengte
30,5 m
X