Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP DLTtape™ IV pre-labelled media

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DLTtape™ IV pre-labelled media
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C5141L
Categorie
Lege data tapes voor het maken back-ups en het opslaan van grote hoeveelheden data.
Lege datatapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt doorHP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorHP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 16001
Deze statistiek is gebaseerd op de 93539 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 91439 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 Apr 2019 03:52:27
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2X
Meer>>>
HP DLTtape™ IV pre-labelled media:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP DLTtape™ IV pre-labelled media.

hp DLT cartridges

HP DLT IV gelabelde cartridges besparen tijd en geld, zijn gemakkelijk aan te schaffen en snel te gebruiken. IT-medewerkers hoeven geen waardevolle tijd meer te besteden aan het aanbrengen van barcodelabels op datacartridges. Gelabelde HP DLTtape cartridges kunnen worden besteld met labelcodes naar wens.

Korte samenvatting HP DLTtape™ IV pre-labelled media:
Deze korte samenvatting van de HP DLTtape™ IV pre-labelled media-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP DLTtape™ IV pre-labelled media

Lange samenvatting HP DLTtape™ IV pre-labelled media:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP DLTtape™ IV pre-labelled media, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP DLTtape™ IV pre-labelled media

X